در گوشه دیگر شهر یعنی چهارراه برق و بلوار طبرسی اقشار مختلف از جمله کودکان و نوجوانان شعارهای انقلابی سر می دادند.
خیابان آیت الله عبادی، بولوار دانش آموز و محدوده پارک ملت، قاسم آباد، بلوار هفت تیر، میدان جانباز و دیگر نقاطی که احتمالا از دید در کلانشهر مشهد پنهان بوده، امشب شاهد تجمعات مردمی بوده است.
البته نکته مهم و متمایز تجمعات امشب انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبر جدید بود، موضوعی که طراوت و نشاط خاصی به گردهمایی ملی و حماسی امشب مشهدی ها در شهر امام رضا(ع) داده بود، از این رو شعارها در حمایت از رهبری، بیعت با آیت الله سید مجتبی خامنه ای و دعا برای سلامتی رهبر جدید، محافل مردمی امشب را رونق داده بود.
در انتهای شب با سرد شدن دما ذرات کوچک برف یا همان سرماریزه تبدیل به دانه های درشت و شدید برف شد و حرکت کاروان های خودرویی در مناطق مختلف مانند بلوار وکیل آباد، هفت تیر، احمدآباد و دیگر مناطق با سردادن شعارهای انقلابی زیر بارش برف، جلوه زیبایی از پایبندی مشهدی ها به کشور، انقلاب و رهبرشان را به رخ کشید.
همچنین روز دوشنبه تجمعات دیگری به مناسبت بیعت با حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای در سطح مشهد برگزار شده بود که مهمترین آن تجمع چند هزار نفری و پرشور مشهدی در عرصه میدان شهدا بود، تجمعی مردمی که ساعت ۱۵ آغاز و تا ساعتی نزدیک به افطار طول کشید.





۰۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۹