دستور دولت لبنان به ارتش برای مقابله نکردن در برابر اسرائیل

در پی تشدید تنش‌ها در جنوب لبنان و آغاز پیشروی زمینی نیروهای رژیم صهیونیستی، دولت لبنان تصمیم گرفته است که ارتش این کشور وارد درگیری مستقیم نشود؛ تصمیمی که با واکنش‌های سیاسی داخلی و اختلاف‌نظر در کابینه همراه شده است.

به گزارش مشرق، رسانه‌های عربی گزارش دادند که دولت لبنان به ارتش این کشور دستور داده است در صورت تداوم پیشروی زمینی نیروهای رژیم صهیونیستی، از ورود به درگیری مستقیم خودداری کند.

طبق گزارش روزنامه العربی الجدید، این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که ارتش لبنان طی روزهای اخیر در مناطق جنوبی در حال بازآرایی و استقرار مجدد نیروها بوده است.

بر اساس گزارش‌ها، در نشست اخیر هیئت دولت به ریاست ژوزف عون، رئیس جمهور لبنان بحث‌های فشرده‌ای درباره نحوه واکنش ارتش به هرگونه نفوذ زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی مطرح شد.

منابع آگاه اعلام کردند که اکثریت حاضران با ورود ارتش به رویارویی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی مخالفت کرده‌اند، با این استدلال که توان نظامی کافی برای چنین تقابلی وجود ندارد؛ موضعی که با نارضایتی وزیران نزدیک به حزب‌الله لبنان همراه بوده است.

هم‌زمان، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد نیروهایش در چارچوب عملیاتی موسوم به «غرش شیر» در جنوب لبنان مستقر شده و در چند نقطه راهبردی حضور یافته‌اند. گزارش‌ها حاکی است یک یگان زرهی شامل یک تانک و سه بولدوزر از منطقه المطله به سمت تل‌النحاس میان کفرکلا و برج‌الملوک پیشروی کرده و نفوذهای نیز در عیتاالشعب، یارون و تل‌النحاس ثبت شده است.

منابع نظامی لبنانی تأکید کرده‌اند که ارتش لبنان از مواضع مرزی عقب‌نشینی نکرده، بلکه به دلیل تشدید حملات رژیم صهیونیستی، برخی مواضع جدید را برای حفظ جان نیروها تغییر داده و تمرکز خود را در مراکز فرماندهی وابسته به یگان‌ها افزایش داده است.

دولت لبنان درحالی این تصمیم را اتخاذ کرده است که طی دوره آتش‌بس در متوقف کردن حملات رژیم صهیونیستی ناکام بوده است و به جای مقابله با نقض آتش‌بس، تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش کرده است تا طرح خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان را پیش ببرد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • سپیده IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    8 2
    باید پدافند سیار بسازید.
  • IR ۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    11 4
    میخوان کشور شون رو به اسرائیل واگذار کنن .وطن فروش ها
    • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
      5 13
      چون میدونن قدرت جنگ باهاشون ندارن . عاقلانه هست که درگیر نشن و کشور از بین نره
    • تورج IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
      11 1
      هیچ مسلمانی حاضر به سلطه کافر بویژه یهود بر کشورش نیست.
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    4 16
    دم دولت لبنان گرررررررررررم
    • IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
      13 1
      چرا نمیری اونجا زندگی کنی؟ ویزا هم نمیخواد
  • محمد IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    10 3
    این دستور یعنی آشکار کردن بی غیرتی میشل عون نسبت به لبنان .
  • IR ۱۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    11 4
    شغال های ترسو میخواهند کشورشان را به دست صهیونیست‌ها بدهند ، تنها راه مقابله با این توطئه اعلام فتوای جهاد از سمت مراجع دینی شیعه و سنی است
  • IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    9 2
    خائن کثیف
  • IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    10 2
    دولت لبنان خیلی بی عرضست.
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    10 1
    خاک بر سر بی غیرت جوزف عن!
  • IR ۱۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    9 1
    پس چرا ارتش دارید؟؟
  • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    10 1
    آمریکا چنین دولتی رو می پسنده.
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    3 3
    ارتش لبنان باید کودتا کند
    • ماین IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
      1 6
      مردمش دولت رو میخوان
  • رضا IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۳
    5 1
    بهترین جا برای جنگ با صهیونیست ها همین جاست بتونیم به لبنان نیرو اعزام کنیم کار اسراییل تمامه. بقیه هم دنبال ما میان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس