کد خبر 1789713
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی خیابان انقلاب نوشت:

مذاکرات ژنو میدان سنجش حافظه تاریخی ملت ایران بود. دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در ۷ اسفند ۱۴۰۴ در حالی برگزار شد که هم‌زمان با لبخندهای دیپلماتیک، فهرست‌های تحریمی جدید نیز منتشر شد و نه تنها آرایش نظامی امریکا در منطقه تغییر نکرد بلکه باز با خیانت و فریب‌کاری مانند دفعه قبل وسط مذاکرات به دستور ترامپ به ایران حمله شد. همین هم‌زمانی، بیش از هر بیانیه‌ای ماهیت فریب کارانه و غیرقابل اعتماد را آشکار کرد.

اخطار کرده بودیم که ایران لیبی نیست، سودان نیست، ونزوئلا و افغانستان و هیچ کشور دیگری نیست، اخطار کرده بودیم که ایران را مجدداً آزمایش نکنید. اخطار داده بودیم که حمله به ایران زنگ فروپاشی امریکا و رژیم صهیونی به صدا در خواهد آمد، گفته بودیم که اگر با رؤیاپردازی دون‌کیشوت قمارباز و متوهم قرن ۲۱ دوباره جنگی علیه ایران قوی تحمیل شود، جنگ نامحدود و منطقه‌ای خواهد بود و میدان و پایان جنگ را ایران تعیین خواهد کرد.

اینک امریکا بزرگ‌ترین خطای محاسباتی خود را مرتکب شد و با حمله به ایران در وسط مذاکرات، هم باقیمانده اعتبار خود را نزد افکار عمومی جهانی از دست داد، هم سبب تقویت اتحاد و انسجام ملی و اجتماعی مردم ایران شد و هم ماهیت فریبکارانه و غیرقابل اعتماد خود را نشان داد و در عمل توان ایران را برای پاسخگویی هم زمان در نقاط مختلف به اثبات رساند.

در واکنشی قاطع و در پاسخ به سال‌ها فشار، تهدید و تحریم، نیروهای مسلح ایران در فرصتی طلایی عملیاتی بی‌سابقه علیه ۴۷ سال شرارت و زیاده‌خواهی امریکا و رژیم صهیونی را آغاز کرده‌اند. در این عملیات، پایگاه‌های نظامی امریکا در قطر، بحرین، امارات، کویت، عراق و عربستان سعودی و همچنین تل‌آویو و حیفا، هدف حملات موشکی دقیق و ویرانگر قرار گرفته‌اند. این اقدام، پاسخی روشن از آمادگی تمام عیار ایران به حدود کمتر از یک قرن شرارت شیطان بزرگ امریکا در منطقه و ایران و درخواست‌های غیرقابل‌قبول امریکا برای تسلیم و خروج از عمق استراتژیک خود در منطقه است و نشان‌دهنده عزم راسخ ایران برای دفاع از منافع ملی و مقابله با هرگونه تهدیدی است.

دنیای کفر و شرک و الحاد خوب می‌داند که جنگ تازه آغاز شده است. وقتی صبر به سر می‌رسد، خشم یک ملت به طنین انتقام بدل می‌شود. عملیات ایران یک اقدام نظامی صرف نیست، بلکه یک استراتژی پیچیده با اهداف متعدد است:

۱- بازدارندگی: نشان دادن توانمندی‌های نظامی ایران به امریکا و متحدانش، به منظور جلوگیری از هرگونه اقدام تجاوزکارانه در آینده.

۲- انتقام: پاسخ به سال‌ها توطئه و تهدید و نشان دادن اینکه ایران در برابر ظلم و ستم، ساکت نخواهد ماند.

۳- بازتعریف نظم منطقه‌ای: تلاش برای ایجاد یک نظم منطقه‌ای جدید بر اساس احترام متقابل، منافع مشترک و صلح و ثبات.

۴- ایجاد بحران انرژی جهانی: با توجه به موقعیت استراتژیک ایران و کنترل بر تنگه هرمز، احتمال بسته شدن این تنگه و ایجاد بزرگ‌ترین بحران انرژی متصور در جهان، به عنوان یک اهرم فشار علیه امریکا و متحدانش، وجود دارد. این اقدام، می‌تواند تاثیرات گسترده‌ای بر اقتصاد جهانی داشته باشد و امریکا را وادار به بازنگری در سیاست‌های خود کند. پاسخ اولیه ایران به تجاوز ائتلاف غربی- صهیونی به خوبی نکات زیر را به دنیا مخابره می‌کند:

۱- دقت و هوشمندی: حملات موشکی با دقت بالایی انجام شده و اهداف نظامی کلیدی را مورد اصابت قرار داده‌اند. این نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر ایران در حوزه فناوری‌های نظامی است.

۲- گستردگی جغرافیایی: هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی امریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای مختلف، نشان‌دهنده گستردگی توانمندی‌های ایران و قابلیت پاسخگویی به تهدیدات در مناطق مختلف است.

۳- همزمانی و هماهنگی: حملات به صورت همزمان و با هماهنگی کامل انجام شده‌اند، که نشان‌دهنده آمادگی و سازماندهی بالای نیروهای مسلح ایران است.

به نظر می‌رسد زمان تحقق وعده صادق الهی فرارسیده که «ارتشی که خود را قوی‌ترین ارتش جهان می‌داند ممکن است آنچنان سیلی محکمی بخورد که نتواند از جایش بلند شود»

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    1 1
    هیچوقت تنهایی برای جنگیدن نمی آیند
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    4 0
    شرط پایان جنگ را باید کشتن و یا تحویل نتانیاهو به ایران قرار بدیم
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    5 0
    عزیز جان یکی از مولفه های تحمیل و باورقدرت به دشمن وحشی جدیت و قاطعیت در مداکره است. اون تیمی که هر دفعه بسته جدیدی از عقب نشینی روی میز یانکیها میگذاشت آیا خودش به قدرت پشت سرش یعنی همانها که اینجا لیست کرده اید اعتقاد داشت؟ لطفا فکری برای وزارت خارجه ای که در تراز انقلاب و ملت ایران نیست بکنید.
    • IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
      3 0
      خیالت راحت دیگر مذاکره ای در کار نیست ما بجای ساخت بمب اتم رفتیم مذاکره کردیم که بمب اتم نمی سازیم نتیجه اش همین شد که می بینید
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    6 0
    به یاری الله ، ارتش پدوفیل ها با ابابیل ایرانی به روز ارتش فیل گرفتار خواهند شد
  • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    0 6
    همش حرف حرف حرف همش شعار شعار شعار کو عمل؟؟
    • IR ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
      0 0
      چشم هایت را باز کن تا ببینی
  • ما IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    1 4
    متاسفانه همین تحلیلهای خام و احساسی بدون بیان حقیقی توانمندی نظامی امنیتی و اطلاعاتی باعث شد بدون در نظر گرفتن ساده ترین و بدیهی ترین امور حفاظتی رهبر معظم انقلاب رو از دست دهیم . باید در رده های امنیتی اطلاعاتی بازنگری صورت گیرد .
  • IR ۱۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    0 0
    فقط شما را به روح سید شهداءنا قسم بمب اتمی بسازیم یعنی کمترین بهایی است که غرب باید بپذیرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس