کد خبر 1789690
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
تکذیب شایعه جمع‌آوری دیش‌های ماهواره توسط مأموران سپاه

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار، در واکنش به شایعات ساختگی دشمن درباره تخلیه شهر اظهار کرد: مردم به شایعات توجه نکنند، زیرا امنیت در شهر برقرار است.

به گزارش مشرق، علیرضا نورا، معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار ویژه شهرستان چابهار، شامگاه یکشنبه شایعه تخلیه شهر چابهار را نقشه شوم دشمن دانست و تصریح کرد: مردم شهر چابهار مانند همیشه در شرایط عادی به زندگی روزمره خود مشغولند.

وی بیان کرد: انتشار برخی اخبار درباره تخلیه احتمالی چابهار، اقدامی در راستای ایجاد نگرانی در میان مردم است و هیچ تصمیم یا دستوری در این خصوص وجود ندارد.

فرماندار ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: تمامی بخش‌های اجرایی و امنیتی در آمادگی کامل قرار دارند و شرایط عمومی شهر عادی است و بازدیدهای میدانی نشان می‌دهد روند زندگی روزمره مردم بدون اختلال در جریان است.

وی گفت: انتظار می‌رود مردم اخبار را تنها از منابع رسمی پیگیری و از بازنشر مطالب تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند تا زمینه سوءاستفاده فراهم نشود.

نورا تاکید کرد: به اطلاع عموم مردم چابهار می‌رسانیم که از هرگونه خبر غیررسمی پرهیز کرده و اطلاعات معتبر را فقط از رسانه‌های رسمی دولت دریافت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • علی IR ۰۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    5 8
    من منتظرم یچیزی رو تکذیب کنید تا بفهمم واقعا اتفاق افتاده، یعنی قشنگ ۹۰ درصد تکذیب ها کاملا برعکسه🤦
    • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
      0 0
      ! میدو نی چابهار چقدر جمعیت داره!؟؟ فکر کردی شارجه است که نیم ساعته خالی بشه
  • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    1 1
    2 بار تکذییب کردی هر دوبارش خبر درست بود . اینم از سومی
  • IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
    2 1
    پس چابهار داره تخلیه میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس