به گزارش مشرق به نقل از فارس، شکر خدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) پارلمان و در جریان بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده 190 قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در اخطاری با استناد به بند 9 اصل سوم قانون اساسی، اظهار داشت: اگر به طور عمیق به این موضوع نگاه کنیم، متوجه میشویم که چندین سال است، ارتش این حق را به جانبازان سربازش میدهد ولی داریم تبعیض ناروایی در حق جانبازان سپاه اعمال میکنیم.
وی افزود: جانبازان سپاه نه مستمری بگیرند و نه گدا، آنان رزمندگانی هستند که همه وجودشان را برای نظام گذاشتند.
لاریجانی: آقای قاضیپور درست صحبت کنید
علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به این اخطار نماینده اهواز گفت: موضوع همین است، الآن میخواهیم رفع اشکال کنیم، با توجه به اینکه دولت در این زمینه لایحه نیاورده است، این طرح مطرح شده است.
در ادامه این جلسه نادر قاضیپور نماینده ارومیه نیز در اخطاری درباره همین طرح، خطاب به لاریجانی گفت: اگر قرار است رویه این چنین باشد، باید کمیسیونهای مجلس را منحل کنیم، شما اینجا تصمیم بگیرید و ما هم رأی دهیم.
وی افزود: باید در مشروح مذاکرات مجلس قید شود که روال عادی کنونی با تصویب این قانون قطع نمیشود چرا که متن این طرح دوپهلو است.
علی لاریجانی رئیس مجلس نیز به قاضیپور پاسخ داد: آقای قاضیپور لطفاً درست صحبت کنید، این چه حرفی است که میزنید.
وی همچنین گفت: اخطار شما وارد نیست، روال فعلی قطع نمیشود و همچنان برقرار است.
اسماعیل کوثری نماینده تهران هم در این جلسه در اخطاری با استناد به بند 9 اصل سوم قانون اساسی، گفت: این موضوع در قانون بازنشستگی وزارت دفاع ردیف دارد اما بر اساس بند 9 اصل سوم، هماکنون 26هزار و 890 نفر از بسیجیان جانباز سپاه، ماهانه 300هزارتومان حقوق دریافت میکنند و لازم به ذکر است که 12هزار نفر سرباز وظیفه سپاه هستند که آنان نیز ماهانه 150هزار تومان حقوق دریافت میکنند.
وی افزود: دولت نمیخواهد ردیف خاصی برای این موضوع ایجاد کند، بنابراین بهتر است رقم حداکثر 200میلیارد تومان که سرجمع این موضوع میشود، در بودجه سنواتی قید شود.
علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به اخطار کوثری گفت: اصل مطلب این که تبعیض وجود دارد، درست است و ما باید تبعیض را رفع کنیم.
وی افزود: اگر دولت بار مالی این موضوع را میپذیرفت، میشد کاری کرد. اما با توجه به شرایط موجود، باید به نحو دیگری این مشکل را حل کنیم.
در این جلسه همچنین علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران نیز در اخطاری با استناد به اصل 75 قانون اساسی، گفت: برای این موضوع قبلاً تأمین مالی صورت گرفته است.
وی افزود: در سال 66 برای ارتش قانون تصویب کردیم و پرداخت را بر عهده ارتش گذاشتیم و برای سپاه پاسداران نیز در سال 73 قانون تصویب کردیم و پرداخت را بر عهده بنیاد مستضعفان گذاشتیم.
زاکانی ادامه داد:آقای رفیقدوست و آقای ظریفمنش و متولیان بنیاد گفتند که بابت این موضوع پول دریافت کردند و آقای ظریفمنش نیز گفته بود 16میلیارد تومان در یک سال بابت این امر پول دریافت کرده است، بنابراین ردیف این موضوع مشخص است.
علی لاریجانی رئیس مجلس به زاکانی پاسخ داد: اگر مقصودتان این است که طرحی که آمده با اصل 75 قانون اساسی مغایرت ندارد، باید دولت آن را بپذیرد اما اگر منظورتان این است که احتیاج به قانون در این زمینه نداریم، بحث دیگری است.
زاکانی نیز به لاریجانی پاسخ داد: باید کسی که قرار است، متکفل پرداخت پول شود را مشخص کنیم.
وی افزود: بنیاد مستضعفان پول دریافت کرده اما آن را پرداخت نکرده و تخلف قانونی مرتکب شده است، ولی ما فیالبداهه قانون نمینویسم که برای دولت هزینه شود.
وی گفت: از باب ایجاد هزینه برای دولت، باب جدیدی را اضافه نمیکنیم و جای تبعیض مجددی را برای جانبازان باز نمیکنیم.