کد خبر 1787267
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
جولانی را من به اینجا رساندم! |او می خواهد یک کار فوق‌العاده بکند

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی شب گذشته اش گفت که محمد الجولانی از سرکرده‌های سابق القاعده را خودش در سوریه سر کار گذاشته است.

به گزارش مشرق، رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در سخنرانی جمعه شب به صورت رسمی اعتراف کرد که ابو محمد الجولانی از سرکرده‌های سابق القاعده را خودش در سوریه سر کار گذاشته است.

ترامپ گفت: «باید بگویم رئیس‌جمهور سوریه که اساساً خودم آنجا قرارش دادم در حال انجام دادن یک کار فوق‌العاده است.»

«ابومحمد الجولانی» رئیس هیأت کنونی حاکم بر سوریه پیش از آن‌که قدرت را از بشار اسد بگیرد رئیس هیئت تحریر الشام بود.

هیات تحریر شام پیشتر با نام «جبهه النصره» شناخته می‌شد که تا سال ۲۰۱۶ میلادی شاخه رسمی القاعده در سوریه بود و از ماه مه ۲۰۱۴ میلادی در فهرست تحریم‌های شورای امنیت علیه القاعده و داعش قرار گرفت.

همچنین ساعاتی پیشتر خبرگزاری آسوشیتدپرس با استناد به یک سند گزارش داد دولت دونالد ترامپ به کنگره اطلاع داده قصد دارد سفارت آمریکا در دمشق را بازگشایی کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۲
    3 0
    امیدواریم هرچه زودتر این بازی کودتا و پادشاه گماردن با فضاحت هر چه تمام برای آمریکا پایان یابد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس