قیمت زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان اعلام شد

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحدهای درجه یک، ۴۹۵ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۴۴۵ هزارتومان تعیین شد.

به گزارش مشرق، علی بهره‌مند درباره قیمت زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان اظهار داشت: قیمت شیرینی زولبیا و بامیه بر اساس کیفیت و رتبه‌ بندی توسط قنادی‌ ها تعیین می‌شود اما انتظار می‌رود قنادان محصول باکیفیت را با قیمت‌های مصوب و مناسب به دست مردم برسانند.

به گزارش ایرنا، رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران اظهار داشت: واحدهای قنادی درجه یک براساس خدماتی که ارایه می کنند می توانند محصول ممتاز خود را بیش از نرخ مصوب بفروشند.

وی با اشاره به افزایش های اخیر نرخ روغن، شکر، آرد و تخم مرغ، یکی از مشکلات عمده قنادی ها را تامین کالاها و مواد اولیه از شبکه توزیع دانست و گفت: درحالی که اگر واحدهای تولیدی بتوانند این کالاها را مستقیم از کارخانجات خریداری کنند به طور حتم قیمت تمام شده شیرینی افزایش چندانی نمی یابد.

بهره مند افزود: اکنون تمامی قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌های کشور تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اتاق اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان کشور قرار دارند.

وی اظهارداشت: بحث نظارت برعهده واحدهای نظارتی و سازمان صمت استان تهران است، اما طبق روال همیشه در ایام خاص نظارت‌ های بازرسان اتحادیه قنادان در بحث کیفیت، قیمت گذاری و عملکرد واحدهای صنفی مذکور تشدید می‌شود.

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: بیش از ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی فروشی دارای پروانه در سراسر کشور موجود است که از این تعداد حدود ۲ هزار واحد پروانه‌ دار در تهران فعالیت دارند.

وی با تاکید براینکه با گران فروشان و کم فروشان برخورد خواهد شد، افزود: در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه‌ شده در قنادی‌ ها و شیرینی فروشی‌ های تهران شکایتی داشته باشند می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان یا سامانه ۱۲۴ سازمان تعزیرات تماس بگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • ایرانی IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    جالب اینجاست که بامیه رابا جعبه روی ترازومی گذارنددرواقع قیمت کارتن جعبه هم 500 هزارتومان حساب می کنند..وهیچ نظارتی نیست.
  • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    ما از همون موقع که قیمت زولبیابامیه به کیلویی صدهزارتومان رسید خوردنش موقع افطار را ترک کردیم و دو سال هم هست که خرما را نیز ازسفره افطار حذف کردیم و خاک قند میریزیم در آب جوش و افطارمیکنیم.
  • IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    کیلویی نیم میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟ خداییش اگه کسی هم توانایی خوردنش را داشته باشه حرام است که بخره و بخوره!
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    کاش لااقل خرما را میتوانستیم بخریم وبخوریم.سفره سحری و افطار بدون زولبیابامیه و یا خرما چندان صفایی نداره
  • IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    بهتر که گران شد. در هر شری ، خیری نهفته است برای اهل فکر و ایمان. مردم، خرید این اقلام را به یک چهارم سالهای قبل کاهش دهند و در عوض، خرما و نبات سالم را بعنوان شیرینی سلامت روی میزشان قرار دهند.
  • IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    علی برکت الله
  • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    خوردنش کراهت داره .
  • IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۹
    0 0
    یعنی این دولت عرضه هیچ کاری ندارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس