به گزارش مشرق؛ دیپلمات ارشد دولت دونالد ترامپ در آستانه مذاکرات هستهای در ژنو علیه ایران موضع گرفت.
اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره ایران در حالی بیان شده که قرار است فردا سه شنبه مذاکرات غیرمستقیم دو کشور درباره موضوع هستهای در ژنو برگزار شود.
روبیو در نشست خبری مشترک با نخستوزیر مجارستان در پایتخت این کشور مدعی شد: «توافق کردن با ایران، راحت نیست چرا که آنها تصمیماتشان را بر اساس ایدئولوژی میگیرند. ایران در نهایت، تحت حکمرانی شیعههای تندروها قرار دارد که تصمیمات بر اساس مذهب میگیرند و تصمیمات ژئوپلیتیکی نمیگیرند.»
خبرنگار «رویترز» از وزیر خارجه آمریکا درباره موضع ایران مبنی بر مطرح نبودن برنامه موشکی این کشور در دستورکار مذاکرات فردا سوال کرد و گفت که آیا توافق هستهای با ایران اگر شامل برنامه موشکی نشود، برای شما قابل قبول است؟
وزیر خارجه آمریکا، جواب مستقیمی به این پرسش نداد و گفت: «من قضاوت پیش از موعد نخواهم داشت ...اما ما تلاش خواهیم کرد و خواهیم دید چه خواهد شد. اینجا یک فرصتی وجود دارد مذاکره کنندگان ما در راه (ژنو) هستند و ما امیدواریم که به موفقیت برساند و به صورت دیپلماتیک به توافقی برسیم که به موضوعاتی که مورد دغدغه و نگرانی ما است، بپردازد.»





۱۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۷