داداش‌زاده: برخی پرسپولیس را نابود کرده‌اند؛ غیر از تدارکات همه باید اخراج شوند!

پیشکسوت پرسپولیس گفت: برخی‌ به پرسپولیس دو دستی چسبیده‌اند و حاضر نیستند آن را رها کنند. از بازیکن، سرپرست، کادرفنی و تمام افرادی که تیم را به این روز انداخته‌ که به همه می‌بازد،‌ باید اخراج شوند.

به گزارش مشرق، بهزاد داداش‌زاده با اشاره به شکست سه بر یک پرسپولیس مقابل گل‌گهر سیرجان در هفته بیست و یکم لیگ برتر باشگاه‌های ایران، اظهار کرد: این یک وضعیت عجیب است که با هیچ کلمه‌ای قابل توصیف نیست.

وی افزود: خیلی‌ها تصور می‌کردند که مشکل پرسپولیس رضا درویش بود، اما حالا مشخص شد مشکل از جای دیگری است. به جز پزشک و تدارکات پرسپولیس که عاشقانه برای این تیم زحمت می‌کشند، سایر نفرات باید اخراج شوند.

پیشکسوت پرسپولیس خاطرنشان کرد: اینکه بزرگ‌ترین و پرتماشاگرترین تیم ایران به این وضع افتاده که هیچ حرفی برای گفتن ندارد، هنر آقایانی است که فقط بلند حرف بزنند و پول‌های چند ده میلیاردی بگیرند.

داداش‌زاده: برخی پرسپولیس را نابود کرده‌اند؛ غیر از تدارکات همه باید اخراج شوند!

داداش‌زاده ادامه داد: معلوم است که در پرسپولیس باندبازی بیداد می‌کند و هر کسی ساز خود را می‌زند. مشخص است که بازیکنان از این کادر حساب نمی‌برند و هر کدام از آن‌ها با چند بازیکن دیگر، باند درست کرده‌اند و به جای کمک به پرسپولیس دنبال منافع شخصی خود هستند.

وی تصریح کرد: آقایان به اندازه کافی در پرسپولیس بوده‌اند و پول خوب هم گرفتید، بروید تا تیم نفس بکشد. برخی‌ فقط خوب حرف می‌زنند. سرپرستی که تیم را رها کرده و در امور اجرایی باشگاه دخالت می‌کند، مشخص است که دیگر نباید بماند. من هم بلد هستم حرف‌های قشنگ بزنم!

بازیکن سال‌های دور پرسپولیس با انتقاد تند از اوسمار اعلام کرد: زمان اوسمار در پرسپولیس تمام شده و باید اخراج شود. اگر چند سال پیش هم به موفقیت رسید، چون آن تیم برای مربی دیگری بود.

داداش‌زاده افزود: اگر قرار است پرسپولیس ببازد بهتر است با تیم امید و جوانان خود شکست بخورد. این بازیکنانی که در زمین بازی کردند به درد این تیم نمی‌خورند و پیراهن پرسپولیس برایشان گشاد است. به خدا قسم آن‌ها نباید با این نتایج حتی یک آب معدنی پرسپولیس را بخورند چه برسد دنبال پول گرفتن باشند!

وی در پایان گفت: پرسپولیس، تیم مردم است، پول بیت‌المال برایش هزینه می‌شود. آبروی تیم را برده‌اند و ما دیگر نمی‌توانیم در کوچه و خیابان راه برویم. منتظریم این افراد اخراج شوند.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • حسین IR ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    6 6
    این باخت های پرسپولیس عمدی و سیاسی است یعنی سروش پشت این باخت هاست اگه پرسپولیس ببره شور و نشاط به بخشی از جامعه تزریق میشه بعد از اتفاقات دیماه و مصاحبه سروش مبنی بر اینکه مجبوریم بازی کنیم همه چیز مشخص شد و این بازیکن از جایی خط میگیره هم جو تمرینی پرسپولیس رو به هم زده هم درون بازی کم کاری میکنه این توهم توطئه نیست سروش از بیرون این مملکت خط میگیره
    • IR ۲۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
      1 0
      غلط می کنند وقتی حال بازی کردن ندارند پول هنگفت و مفت می گیرند.
    • IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
      1 0
      اسمار ضعیف است اصلا او نمی تواند سرمربی باشد جایگاه او کمک سر مربی بوده است شما چه توقعی از او دارید
  • بهمن IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    4 2
    حرف های بهزاد داداش زاده کاملا صحیح است.
  • IR ۲۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    2 2
    این پرسپولیس واقعی است. چه خوشتان بیاید چه خوشتان نیاید. آلکس فرگوسن و مورینیو و فلیک و گواردیولا را هم با هم جمع کنید و بذارین مربی پرسپولیس همین است که هست. خیلی به خودتان فشار نیاورید.
  • خلیج همیشه فارس IR ۲۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 0
    ازماه هاپیش گفتیم شروش رابیرون کنید ولی کوگوش شنوائی ایشان تیم رانابودکرده است وازبیرون خط می‌گیرد مردم دیگه خجالت میکشند ولی آیامسئولان باشگاه بزرگ پرسپولیس ازاین باخت هاخجالت نمی کشند؟ بس دیگه بقال ازکوچه میداندمشکل پرسپولیس چیست اماچطور آقایان هنوزنفهمیده اند؟مشتی پیرپتل جمع کرده اندقراراست بااینها قهرمان ایران شوید؟مدیریت باید به مردم پاسخگوباشدمگرباشگاه پرسپولیس مسخره یاکارگاه آموزشی مدیریت است
  • فقط پرسپولیس IR ۲۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 1
    کی تو رو پرسپولیسی میدونه هر دفعه افاضه میکنی . ما تو رو استقلالی میدونیم . ما خودون هم تیم رو نقد میکنیم . تو پرسپولیسی نیستی . استقلالی
  • IR ۲۲:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 2
    بله در هشت سال دولت خائن کلید ساز هر کاری خواستید کردید. هشت سال یک دولت پشتتون بود و سر تمام تیم‌ها و به روشهای مختلف بریدید تا همینطور جامهارو بهتون بدن. از وقتی که اون دولت خائن تمام شد شما هم تمام شدید. حسن کلید ساز فقط یه کلید داشت اونم برای باز کردن درهای جام به روی لنگ و بستن درهای جام به روی تیمهای دیگه بود
  • متخصص IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۶
    1 0
    پرسپولیس بد بازی کرد و باخت.یعنی چی که همه اخراج بشن.اقا بلدی راه کار نشان بده.بهر حال بازی برد وباخت داره.هر چند هوادارها توقع ندارن تیم اینچنین بازی کنه.
  • IR ۰۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
    1 0
    داداش تدارکتچی را دوس داری؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس