4 مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه کودکان یکجا شارژ شد

معاون وزیر کار اعلام کرد: پنج شنبه چهار مرحله شارژ یکجا برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال انجام شد.

به گزارش مشرق، یعقوب اندایش افزود: شارژ مرحله پنجم، ششم، هفتم و هشتم به صورت یکجا در راستای اجرای برنامه رفع سو تغذیه کودکان زیر ۵ سال از پنجشنبه (۲۳ بهمن ماه) انجام شد.

وی گفت: حدود ۱۶۵ هزار کودک دارای سو تغذیه ۵ تا ۵۹ ماهه، در دهک‌های یک تا هفت مشمول این طرح شده اند. (۱۳۱ هزار کودک در دهک یک تا پنج، ۳۴ هزار کودک در دهک ۶ و هفت) مشمول طرح شدند و چهار مرحله شارژ جدید دریافت کردند.

اندایش خاطرنشان کرد: از آذر ماه تاکنون هشت مرحله اعتبار معین شده به حساب سرپرستان خانوار مشمول این کودکان براساس دهک درآمدی تخصیص یافته است.

وی اظهار داشت: اعتبار خرید رایگان برای سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا پنج، مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و دهک های ۶ و هفت، مبلغ ۸۰۰ هزار تومان شارژ شده است.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در واقع در این مرحله، مبلغ پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر کودک دارای سوء تغذیه در دهک یک تا پنج و سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر کودک در دهک ۶ و هفت شارژ می‌شود.

اندایش تاکید کرد: از بامداد امروز جمعه (۲۴ بهمن)، امکان خرید ۱۶ قلم کالا در فروشگاه های طرف قرارداد کالابرگ الکترونیکی مهیا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • ابراهیم IR ۱۷:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۴
    1 0
    سلامت من دوتا کودک سه وچهار ساله دارم دهک 5 هستم ولی برامن شاژ نشده .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس