کد خبر 1783752
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
آمریکا چگونه بر سر میز مذاکره برگشت؟

دو کشور ایران و آمریکا در پایان مذاکرات امروز جمعه در مسقط عمان تفاهم کردند که مذاکرات ادامه پیدا کند.

به گزارش مشرق، مذاکرات هسته‌ای بین ایران و آمریکا دقایقی پیش در مسقط به پایان رسید. دو کشور تفاهم کرده‌اند که این گفتگوها در موعد دیگری ادامه پیدا کند.

در چارچوب میزبانی سلطنت عمان از مذاکرات مربوط به پرونده هسته‌ای ایران، صبح امروز جناب آقای بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه، به‌طور جداگانه رایزنی‌هایی با هیئت ایرانی به ریاست جناب آقای دکتر سید عباس عراقچی و نیز با هیئت آمریکایی به ریاست استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، و جرد کوشنر انجام داد.

این رایزنی‌ها بر فراهم‌سازی شرایط مناسب برای ازسرگیری مذاکرات دیپلماتیک و فنی متمرکز بود و در عین حال، با توجه به اهتمام طرف‌ها برای موفقیت این گفت‌وگوها در راستای تحقق امنیت و ثبات پایدار، بر اهمیت آن‌ها تأکید شد.

وزیر امور خارجه سلطنت عمان همچنین بار دیگر بر تعهد این کشور به تداوم حمایت از گفت‌وگو و نزدیک‌سازی دیدگاه‌های طرف‌ها تأکید کرد و آمادگی عمان را برای همکاری با شرکای مختلف به‌منظور دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی توافقی که با اهداف و انتظارات مورد نظر همسو باشد، اعلام کرد.

وی در پایان، مراتب قدردانی عمیق خود را از تلاش‌های کشورهای منطقه که از این مذاکرات حمایت می‌کنند، ابراز داشت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس