کد خبر 1783264
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳
المالکی: ترامپ را گمراه کردند/ نامزدی من عراق را در معرض تحریم قرار نخواهد داد

رئیس ائتلاف دولت قانون عراق در موضوع گیری جدید به تشریح جزئیاتی از مخالفت ترامپ با نامزدی او پرداخت و فاش کرد که رئیس جمهور آمریکا از سوی سه کشور و طرف‌های داخلی در عراق درباره نامزدی‌اش گمراه شده است

به گزارش مشرق به نقل از شفق نیوز، نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون عراق و نامزد تصدی پست نخست وزیری این کشور جزئیات جدیدی از مخالفت ترامپ با نامزدی خود فاش و بر آمادگی مشروطش برای انصراف تاکید کرد.

وی در مصاحبه ای با شبکه الشرقیه گفت که او شهروند عراق است و نامزدی او برای نخست وزیر عراق از سوی یک موسسه عراقی یعنی چارچوب هماهنگی انجام شده بنابراین امکان ندارد به درخواست یک کشور خارجی انصراف دهد.

او همچنین فاش کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از سوی سه کشور و طرف های داخلی در عراق درباره نامزدی اش گمراه شده است.

المالکی با بیان اینکه ترامپ توسط سه کشور و احزاب داخلی در مورد نامزدی‌اش برای سومین دوره نخست وزیری گمراه شده است، افزود: «شنیده‌ام که این توییت اینجا نوشته شده، اما هنوز این موضوع را تأیید نکرده‌ام.»

وی اعلام کرد که نامزدی او، عراق را در معرض تحریم های اقتصادی از سوی آمریکا قرار نخواهد داد و این مساله برای سوق دادن او به سمت انصراف و عقب نشینی از نامزدی نخست وزیری عراق مطرح شده است.

رئیس ائتلاف دولت قانون دربار انصراف از نامزدی نیز گفت، در صورتی که اکثریت اعضای چارچوب هماهنگی درخواست کنند، آماده دست کشیدن از نامزدی نخست وزیری عراق است.

المالکی درباره سوریه نیز گفت که آماده همکاری با احمد الشرع رئیس موقت سوریه است.

این اظهار نظر نوری المالکی در حالی مطرح شده که او روز شنبه اعلام کرد با وجود مخالفت آمریکا با این موضوع، بر نامزدی برای سمت نخست وزیری اصرار دارد.

وی انتخاب نخست وزیر را یک موضوع داخلی و تابع اراده مردم و قانون اساسی عراق دانسته بود.

همچنین چارچوب هماهنگی نیز با اصرار بر نامزدی نوری المالکی برای تصدی پست نخست وزیری تاکید کرده بود که انتخاب نخست وزیر یک موضوع داخلی به دور از دیکته خارجی است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چند روز قبل با بازگشت نوری المالکی به نخست وزیری عراق مخالف کرده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 2
  • IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
    13 0
    به اظهارات ترامپ کاری ندارم .نوری مالکی تحصیل ‌کرده ،متعادل وعاقل است حیف است که کنار برود .یک شخص پرانرژی برای پیشرفت عراق است .
    • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
      0 0
      این همان آزادی و دمگراسیت که آمریکا با بمباران کشورها برای مردمان آن کشور پدید میآورد
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
    7 0
    ترامپ گمراه شیطان است
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
    1 0
    ترامپ یک تاجر است و در کل دنیا سرمایه گذاری کرده در حال حاضر سرمایه گذارهای دیگر مثل ایلان ماسک و تجار بقیه کشورها فقط دنبال سرمایه گذاری در ایرانن ایلان ماسک وقتی بعد از اخراج از کاخ سفید ترامپ را تهدید به افشا گری میکرد در ضیافت شام محمدبن سلمان و رونالدو دیگر افشاگری نکرد دلیلش اجازه ی سرمایه گذاری در عربستان را گرفت خلاصه کل میلیاردرهای دنیا چشم به ایران دارند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس