کد خبر 1779581
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳
دلار

اطلاعات جدید از وزارت اقتصاد نشان می‌دهد فقط بیش اظهاری در واردات  ۷ میلیارد دلار ارز وارد بازار غیررسمی کرده است.

به گزارش مشرق، بر اساس جدیدترین آمارهای وزارت اقتصاد، ۱۱ میلیارد دلار ارز رسمی به واسطه ارز چند نرخی به بازار آزاد نشت پیدا کرده است.

از این میزان ۵ میلیارد دلار بیش اظهاری واردات بخش صنعت، یک میلیارد دلار بیش اظهاری واردات کالای اساسی، یک میلیارد دلار صادرات مجدد ( re- export) و ۴ میلیارد دلار نیز کم اظهاری صادرات است.

ایده اصلی وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی برای رفع این معضل این است که با تک نرخی کردن ارز انگیزه بیش اظهاری واردات را برای واردکنندگان و کم اظهاری صادرات را برای صادرکنندگان از بین ببرند تا میزان این نشتی کاهش پیدا کند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • رضا IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    4 1
    امروز در بورس کشور، 5 حقوقی دویست میلیون برگ سهام شرکت مخابرات ایران را به نصف قیمت اسمی سهم فروختند. شرکت مخابرات ایران شرکتی انحصاری و سودده در کشور است و ارزش ذاتی آن چند برابر ارزش اسمی آن است. این عمل اگر اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور نیست. اسمش چیست؟ با بیش و کم اظهار کنندگان ارز نیز باید برخورد قاطع شود.
    • IR ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
      1 0
      مخابرات دست نهاد فاسدی است
  • IR ۱۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    4 1
    حالا که عرضه از تقاضا پیشی گرفته قیمت دلار پایین میاد ؟ کارشناسان!! و مسولیت اقتصاد بازار!! پاسخ بدن . خوب گیر آوردین .
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۹
    0 1
    روش بسیارمهم سهمیه موادغذایی اساسی برای مردم وقتی موفق می شود که رایگان باشد .گرفتن پول هرچند اندک در ازای کالابرگ باعث عدم اقبال مردم میشه و در نتیجه واریز پول و تورم و کم ارزش شدن کالابرگ اتفاق خواهد افتاد و نارضایتی و غیره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس