کد خبر 1778745
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
واکنش انصارالله به حوادث اخیر ایران

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن به حوادث اخیر در ایران واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق،«محمد الفرح»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، اعلام کرد آنچه امروز در ایران جریان دارد، انقلابی ساختگی است که از سوی اسرائیل هدایت می‌شود و تحت حمایت مستقیم ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

وی افزود: «ایران بهای ایستادگی خود در برابر سلطه‌طلبی آمریکا و جنایات رژیم صهیونیستی، و نیز حمایت از ملت‌های مظلوم و در رأس آن‌ها ملت فلسطین را می‌پردازد.»

الفرح با تأکید بر جایگاه ایران در معادلات منطقه‌ای و اسلامی گفت: ایران امروز سنگ‌بنای اصلی و یکی از ارکان اساسی ساختار جهان اسلام به‌شمار می‌رود و هرگونه تعرض به آن، راه را برای هدف قرار دادن دیگر نظام‌های اسلامی به‌صورت پیاپی هموار خواهد کرد.

او هشدار داد که برخورد با این تحولات به‌عنوان رویدادهایی محدود و محصور در مرزهای جغرافیایی یک کشور، اشتباهی فاحش است.

این عضو دفتر سیاسی انصارالله در پایان تصریح کرد: «آنچه در ایران می‌گذرد یک حادثه گذرا نیست، بلکه هشداری زودهنگام از آن چیزی است که در پیش است؛ یک نبرد موجودیتی و فراگیر که حتی نظام‌هایی که مسیر سازش یا وابستگی به ایالات متحده را برگزیده‌اند نیز از پیامدهای آن در امان نخواهند بود.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    0 4
    این فتنه و مردم کشی و قرآن سوزی هیچ ارتباطی به امریکا واسرائیل ندارد و این جنایات صرفا توسط فرزندان کافر وملحد عجم ومنافقین داخلی به وقوع پیوست.
    • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      2 0
      خب این منافقین رو چه کسی پول و اسلحه داده؟
  • امیر IR ۰۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    4 4
    همین مونده عربا راجب کشور حرف بزنند
    • IR ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
      2 0
      باشه شما غرب دوستها خوبید
  • محمد IR ۰۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    3 4
    به تو چه
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۵
    1 1
    امریکا به همه اسلحه میده . امریکا گفته با اسلحه باید به مسجد حمله کرد؟ امریکا واسرائیل به منافق ایرانی گفت برو مسجد آتش بزن؟ خیر این مسجد سوزی و قرآن سوزی ریشه در کفر ونفاق فرزندان عجم دارد که تخم زنا هستند وربا خورده اند و دشمن خدا شده اند. یهود ونصارا مسجد آتش نمی زند. امریکا همان شیطان است که به کار شر دعوت می کند وانسان مختار است که دعوت شیطان را اجابت نکند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس