۲۰ دستگاه ماشین آتش‌نشانی جدید برای مهار آتش‌سوزی شرکت کاله پای کار آمدند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: ۲۰ دستگاه ماشین آتش‌نشانی جدید و ۵۰ آتش نشان از شهرهای آمل، بابل، محمود آباد و سرخرود برای اطفای حریق به شرکت کاله آمل اعزام شدند.

به گزارش مشرق، حسینعلی محمدی روز دوشنبه اظهار کرد: شدت آتش سوزی در شرکت کاله آمل به حدی است که آتش نشانهای شهرهای همجوار از بابل، محمود آباد سرخرود به محل حادثه اعزام شدند.

وی گفت: حدود ۲۰ دستگاه ماشین آتش نشان جدید و آب رسان برای اطفای حریق در شرکت کاله از شهرستان های همجوار اعزام شدند تا این آتش سوزی به بخش های دیگر شرکت کاله سرایت نکند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران ادامه داد: شدت و حجم آتش سوزی در شرکت کاله بسیار زیاد است و تلاش ها برای فروکش کردن این شعله ها ادامه داد.

وقوع آتش‌سوزی در واحد لبنیات شرکت کاله آمل واقع در ابتدای جاده چمستان از ساعت ۱۶ امروز فعالیت این مجتمع بزرگ صنعتی مازندران را مختل کرده و بنا بر مشاهدات میدانی حجم آتش‌سوزی قابل توجه است.

۲۰ دستگاه ماشین آتش‌نشانی جدید برای مهار آتش‌سوزی شرکت کاله پای کار آمدند

به گفته سازمان آتش نشانی آمل این آتش سوزی از حوالی ساعت ۱۶ آغاز شده است و کماکان ادامه دارد و شنیده‌ها حاکی است که آتش‌سوزی در حال گسترش است.

نیروهای امدادی و آتش‌نشانی از دقایق ابتدایی حادثه در محل حضور یافته‌اند و تعداد خودروهای امدادی در حال افزایش است.

وقوع آتش‌سوزی و تردد خودروهای امدادی منجر به ایجاد ترافیک در محدوده مقابل ورودی شرکت کاله و ابتدای جاده چمستان و انتهای بلوار شیخ فضل‌الله نوری شده است.

شرکت لبنیات کاله بزرگ‌ترین واحد تولید مواد غذایی در مازندران و یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های لبنی کشور به شمار می‌آید که بیش از ۲ هزار نفر در آن مشغول کار هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • DE ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
    1 1
    کار شرکت میهن هست شک نکنید
  • حجت IR ۰۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    اینا همش نشانه هست
  • حجت IR ۰۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    اینا همش نشانه هست
  • حجت IR ۰۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۱۶
    0 0
    اینا همش نشانه هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس