کد خبر 1774442
تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
حمله مالک باشگاه تراکتور به تاج

مالک باشگاه تراکتور در بیانیه‌ای شدیدا از مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال انتقاد کرد.

به گزارش مشرق، محمدرضا زنوزی مطلق در این بیانیه، گفت: آقای تاج یا توان مدیریت فوتبال ایران را ندارد، یا اگر دارد، باید کناره‌گیری کند. اگر قرار است این روند ادامه پیدا کند، باشگاه تراکتور هیچ دلیلی برای حضور در این لیگ نخواهد یافت. فوتبالی که امکان مدیریت عادلانه در آن وجود ندارد، بهتر است اساساً تعطیل شود.

وی افزود: باشگاه تراکتور هزینه نمی‌کند تا عده‌ای با سوءمدیریت به منافع خود برسند و در مقابل، هواداران ما هدف شعارهای قومیتی قرار گیرند؛ شعارهایی که یا با سکوت فدراسیون مواجه می‌شود یا بعضاً توسط ارکان آن نادیده گرفته می‌شود. این رفتارها قابل قبول نیست.

وی ادامه داد: از مهندسی داوری‌ها گرفته تا بسیاری از برنامه‌ریزی‌ها، همه‌چیز به گونه‌ای پیش می‌رود که گویی علیه تراکتور طراحی شده است. شاید بتوان از برخی اتفاقات فنی گذشت، اما از توهین‌های قومیتی هرگز. نه من و نه هواداران تراکتور هیچ‌گاه از این مسئله عبور نخواهیم کرد.

زنوزی گفت: جای تأسف است که به‌خاطر یک ناسزا علیه یک فرد، تراکتور با جریمه‌هایی بی‌سابقه مواجه می‌شود، اما در فصل گذشته، در ورزشگاه‌های مختلف، به تراکتور، بازیکنانش و مهم‌تر از همه به مردم ترک ایران توهین‌های قومیتی شد و فدراسیون هیچ اقدام جدی‌ای انجام نداد. این برخورد دوگانه، مصداق آشکار بی‌عدالتی است.

وی اظهار کرد: مردمی که امروز مورد بی‌احترامی قرار می‌گیرند، همان مردمی هستند که در طول تاریخ، در جنگ هشت‌ساله و حتی در همین جنگ دوازده‌روزه که تبریز بیشترین حملات را تحمل کرد، پای ایران ایستادند. از دل همین مردم، سردارانی چون شهیدان باکری و باقری برخاستند؛ همان‌طور که همه اقوام ایران عزیز در دفاع از این سرزمین نقش داشته‌اند.

وی ادامه داد: خطاب من به آقای تاج و تمامی کسانی که در فدراسیون فوتبال حضور دارند، این است که تصور نکنند تراکتور وصله ناجور فوتبال ایران است. این بی‌مدیریتی‌ها، ناخواسته یا آگاهانه، به تفرقه میان اقوام کشور دامن می‌زند. اگر توان اصلاح این وضعیت را ندارید، مسئولیت را واگذار کنید.

مالک باشگاه تراکتور گفت: یا این فوتبال اصلاح می‌شود، یا باشگاه تراکتور کنار خواهد کشید و برای احقاق حقوق خود از مسیرهای قانونی و بین‌المللی، از جمله فیفا، اقدام خواهد کرد. اقوام این کشور از شعارهای قومیتی خسته شده‌اند و دیگر تحمل این شرایط را ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 22
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    1 1
    حرف حق
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    0 1
    پول شویی در فوتبال یکی از بهترین روش ها برای توجیه فساد اقتصادی در کشور است. این پولهایی که این آقا با انگیزه سیاسی قومی در فوتبال هزینه می کند باید مورد توجه مقامات نظارتی قرار گیرد. شعارهای تجزیه طلبانه با پرچم دول آذربایجان و ترکیه در ورزشگاه های ایران قابل پیگرد قانونی نیست؟!
  • علیرضا IR ۲۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۵
    0 0
    زمان حکم علیرضا بیرانوند هم تاج رو تهدید به افشاگری کرد بعد 1سال حکم طول کشید تا داده شد،میگه به یه نفر ناسزا گفتن پس باید به چند نفر ناسزا میگفتن بعد میگه توهین قومیتی به ما شده کریم باقری از چه قومیتی هست افشین پیروانی امید عالیشاه و حسین کنعانی هم هست در مورد شهدا هم کل ایران با هر قومیتی شهید شدن نباید اصلا اسمی از شهدا تو این مثال وارد بشه بعدشم تهدید میکنه تیم میکشه بکشید کنار چیزی نمیشه آقای زنوزی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس