رحمتی: غول‌کش نه خیبر اکنون خودش از غول‌های لیگ محسوب می‌شود

مربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد پس از پیروزی تیمش در مرحله یک‌هشتم جام حذفی، گفت: دیگر نمی‌توان خیبر را غول کش حساب کرد بلکه اکنون این تیم یک غول در فوتبال ایران محسوب می‌شود.

به گزارش مشرق، جلال امیدیان پس از پیروزی ۳ بر یک خیبر خرم‌آباد در دیدار حذفی مقابل سپاهان در نشست خبری حاضر شد و پیرامون این دیدار گفت:یک بازی بسیار مهیج و خیلی قوی مشاهده کردیم، سپاهان در ۱۱ هفته گذشته نباخته و در ۷ مسابقه متوالی پیروز شده بود، وقتی مقابل تیمی مانند سپاهان مدعی قهرمانی بازی دارید باید ۴ برابر انرژی بگذارید و ما نشان دادیم تیم بزرگ با روحی بزرگ هستیم.

وی افزود: تمرین و آنالیز و ریکاوری خوبی داشتیم، بازیکنان خیلی جوان و ۱۸_۱۹ ساله بازی دادیم که نوید روزهای خوب برای فوتبال ایران را می‌دهد که چنین بازیکنانی مقابل سپاهان استفاده شوند و بدرخشند، برای سپاهان در ادامه لیگ آرزوی موفقیت دارم و به نظرم آن‌ها مدعی اصلی قهرمانی هستند و ما امروز بازی خیلی خوبی و پرتلاشی انجام دادیم و توانستیم نتیجه مناسب بگیریم.

مربی خیبر پیرامون تاثیر شناختش از سپاهان در این پیروزی اظهار داشت: شاید شناخت بیشتری از سپاهان داشتم اما نمی‌توان فقط این مساله را عامل پیروزی ما دانست، اقای رحمتی سرمربی ما نشان داده که فقط فلسفه پیروزی دارد و تلفیق جوانان و باتجربه‌ها باعث شده نتایج خوبی بگیریم و مقابل تیمی منظم و مقتدر ، ما مقتدرتر بازی کردیم و توانستیم پیروز شویم.

وی درباره این که آیا این پروزی را میتوان تسویه حسابی برای نامهربانی سپاهان با او دانست یا خیر گفت: تسویه حسابی نیست، من با افتخار در این باشگاه بازی و مربیگری کردم، سعی کردم زمانی که اینجا بودم تاثیرگذار باشم و وقتی هم مرا نخواستند رفتم.

امیدیان درباره لقب غول کش به خیبر پس از متوقف کردن تیم‌های بزرگ لیگ و بالارفتن انتظارات از این تیم خاطرنشان کرد: تیمی که سال دوم حضورش در لیگ‌چنین نتایجی رقم‌می‌زند کار بزرگی انجام داده و خیبر هم اکنون یکی از غول‌ها است ولی راه سختی در پیش داریم و باید خوب ریکاوری کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • بژی لر و کرد IR ۰۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
    0 1
    خیبر نام یکی از قلعه ای یهودیان بنی قریضه بود که بدست مسلمانان و حضرت علی فتح شد. اما ایکاش برای این تیم یک نام ایرانی و در خور قوم شریف و بزرگ لر بگذارند.
    • ایران وطن ما IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
      2 0
      دوست عزیز اشتباه می فرمایید ! کلمه خیبر به معنی قلعه است و به تمام قلعه ها و در هر کجا که بودند خیبر می گفتن و به چند قلعه خیابیر می گفتند . خلاصه اینکه هر گردی گردو نیست . و نام این تیم هم به خاطر قلعه های مستحکم لرستان بسیار نیکو و برازنده اش است .
  • IR ۰۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۱
    0 0
    اونایی که زیاد میخورن تنبل میشن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس