قالیباف

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نگرانی‌های مردم درباره گرانی‌های افسارگسیخته، گفت: مجلس با جدیت این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه ۳۰ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود، گفت: در ابتدا فرا رسیدن شب یلدا و همزمانی این جشن ملی را با حلول ماه پر خیر و برکت رجب و اعیاد این ماه به ملت شریف ایران تبریک و تهنیت می‌گویم. خدای مهربان را شاکریم که در روزهای اخیر پهنه‌ سرزمینی ایران عزیزتر از جان نیز از بارش‌ برف و باران گسترده برخوردار شد و خاک تشنه‌ ایران، جانی دوباره گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اما آنچه امروز مهمتر است به آن بپردازیم دغدغه ها و نگرانی های مردم در گرانی‌ افسار گسیخته‌ کالاهای‌ معیشتی مخصوصاً افزایش‌ قیمت ارز و طلاست که یا بخشی از دلایل یا بهانه‌ گرانی ها محسوب می شود لذا وظیفه‌ خود میدانم بعرض ملت شریف ایران برسانم که مجلس با جدیت این مساله را پیگیری کرده است و پیگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: در هفته‌ای‌ که نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه پیگیر مسائل منطقه‌ای بودند، اینجانب بعنوان رئیس‌مجلس و رؤسای‌ کمیسیون های‌ اقتصادی و برنامه و بودجه و برخی دیگر از نمایندگان در جلسات متعدد با وزرا و اعضای هیئت دولت گرانی ها و افزایش قیمت ارز را مورد بررسی قرار دادیم و در هفته‌ی جاری، جلسه‌ نظارتی سه شنبه نیز با حضور وزرای امور اقتصادی، جهاد کشاورزی، صنعت و رؤسای سازمان برنامه بودجه و بانک مرکزی به جلوگیری از کاهش قدرت خرید مردم، اجرای قانون کالابرگ و مدیریت بازار ارز اختصاص یافته است.

رئیس قوه مقننه گفت: بدیهیست در صورتی که این اقدامات به نتیجه نرسد برای رسیدن به کمترین زمان و تنش، اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است و اگر اصلاحات ضروری توسط دولت محترم صورت نگیرد، نمایندگان مجبور به آغاز فرآیند استیضاح خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 8
  • IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    9 0
    مردم رو نگران نکرده پدر مردم رو درآورده. شما زور و فیگورهات فقط برای رییسی بود
    • متخصص IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
      4 1
      گفتار درمانی دیگه جواب نمیده ! شعار درمانی بسه دیگه ! حال مردم خوب نیست واقعا کاری کنید🙏
  • حمید IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    2 0
    گرانی افسار گسیخته داریم ؟ تورم بالا داریم ؟ دلار طلا سکه مسکن و همه اقلام دارن قیمشتون میره بالا ؟
  • میم پ IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    4 1
    مردم دیگه نگرانی به پایان رسید؛ قرار شده مجلس با جدیت موضوع گرانی‌های افسارگسیخته را پیگیری کنه..!
  • ایران من IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    0 2
    کشوری با اینهمه ثروت و نخبه باید حداقل حقوق ماهیانه مردمش 1500 دلار باشه نه 100 دلار . گرانی گرانی سو مدیریت داخلی و ... خسته شدیم از شنیدن این حرف ها . مردم فهمیدن علت تمام مشکلات کشور تحریم و عدم رابطه تجاری با امریکاست . حالا اقلیت اصولگرا هی بیاید بگید مشکل از داخله .
    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
      0 0
      اگه مشکل از تحریم بود الان روسیه هم مثل ما کمرش شکسته بود. اتفاقا ی عده میخوان که بخور بخورشون رو به پای تحریم بنویسن بره.
    • ایران ما IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
      0 0
      الان رابطه انگلیس و استرالیا و آلمان و ایتالیا و کانادا و ... با آمریکا قطع شده که این همه مشکلات مالی دارن؟ آیا رابطه آمریکا با آمریکا قطع شده که بیشترین بدهی در دنیا روو داره و رو آورده به دزدی دریایی؟ مشکل ایران از سال 82 به بعد خیلی جدی شد. وقتی که بازار ول شد به حال خودش و تمام اموال کشور به عوض مدیریت درست، اعطا شد به یه مشت آدم ... و ... و ...توی تموم این سال ها تئوریسین های اقتصادی هم همین آدم های ... و ... و ... بودند
  • گمنام IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    4 0
    بسمه تعالی جناب قالیباف نگران مردم شدی
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    5 0
    یکم دیر نیست ؟
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    تا ملت شما را دارند ...
  • IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    3 0
    عمو جون ، دیر یادت افتاده چی کار کنی ...
  • کوره آجر پزی IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    2 1
    سلام و عرض ادب اولا که با استیضاح کاری درست نمیشه و مشکلات حل نمیشه مثل دفعات قبلی ، دوم اینکه کار از نگرانی مردم گذشته چراکه کمر مردم زیر بار گرانی و تورم خم شده و مردم واقعا بیچاره و زمین گیر شدند، آقای دکتر ای کاش به بنده اجازه می‌دادید که ۱۰ دقیقه در صحن علنی مجلس راجع به واقعیتهای بازار و جامعه صحبت کنم تا برای شما روشن کنم که بازار دست کیه ؟ و مشکلات جامعه چیه ؟ !
  • ماریه IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    0 0
    آقای قالیباف این تعلل های شما ما را به شما مشکوک کرده واقعا مثل اینکه در این کشور نیستین
  • ماریه IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    آقای ریس مجلس واقعا توان مقابله با گرانی را ندارید؟
    • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
      1 0
      توان مقابله با گرانی را نداره ولی توان افزایش آنرا خوب داره!
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    آره گرانی افسارگسیخته‌ کالاهای معیشتی فقط و فقط مردم را نگران کرده است!!! برای خودتون که فرقی نمیکنه که یک کیلو نخود500 هزارتومان باشه یا 5میلیون تومان!!!
  • IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    شما هم دیگه با گرگ دنبه میخورید و با چوپون هم گریه میکنید!!!نمیدونم ما ملت شاخ داریم یا دم داریم یا سم داریم که شما اینجوری باهامون حرف میزنید؟ طوری حرف میزنه که انگار فقط عده ای ازخدا بی خبر مسبب این تورم و گرانیها هستند!!!شما اول خودتون جنس خودتون را گران میکنید و پشت سر شما هم از خدابی خبران! وقتی نون و بنزین را که افسارش دست خودتون هست گران میکنید طبیعی است که ازخدابی خبران دیگه هم پا جای پای شما میذارن!!!جواب های چیه؟طبیعی است که هو است!
  • مردم IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    0 0
    خداقوت جناب قالیباف
  • US ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    شرم بر تمام مسوولان جمهوری اسلامی ایران بدون استثنا
  • IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    پس این گرانی ها هیچ ربطی به شما نداره ومیخواین مهارش کنین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    1 0
    عامل همه این تورم وگرانی و بدبختی ها دولت ومجلس است
  • IR ۱۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
    2 0
    جناب قالیباف گرانی مردم را نگران نکرده مردم را بیچاره کرده مردم را شرمنده کرده از خواب بیدار شو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس