وزیر لبنانی: ارتش ما توان مقابله با اسرائیل را ندارد

وزیر دادگستری لبنان در حالی به ضعف ارتش این کشور در برابر اشغالگران صهیونیست اشاره کرد که بیروت به دنبال خلع سلاح مقاومت در برابر دشمنان صهیونیست است.

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، عادل نصار وزیر دادگستری لبنان گفت که ارتش این کشور توانایی مقابله نظامی با رژیم صهیونیستی را ندارد.

وی در عین حال با اتخاذ مواضع متناقض به جای حمایت از سلاح مقاومت مدعی شد که انحصار سلاح در دست دولت به معنی خدمت به رژیم صهیونیستی نیست بلکه در راستای تقویت حاکمیت لبنان و مقابله با تل آویو در محافل بین المللی صورت می‌گیرد!

نصار اضافه کرد که تنها راه پیش روی لبنان مقابله با رژیم صهیونیستی در مسیر سیاسی است.

این در حالی است که شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان و دیگر شخصیت‌های مقاومت این کشور بارها اعلام کرده‌اند سلاح مقاومت در راستای مبارزه با اشغالگران صهیونیست و دفاع از تمامیت ارضی لبنان به کار گرفته می‌شود اما بیروت به دنبال اجرای خواسته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای خلع سلاح این نیروها است.

همچنین از زمان اجرای آتش بس در لبنان تاکنون رژیم صهیونیستی طی صدها حمله علیه این کشور باعث شهادت ۳۴۰ تن شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۶:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۹
    0 0
    حزب الله هم چنین توانی را ندارد ولی بدون رجز خواندن و تلفات دادن روزشان شب نمی شود.
  • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۹
    0 0
    حزب‌الله هر کاری می کنه همون خواسته اسرائیل دولت لبنان همون حزب‌الله هست فقط ادعا داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس