طحان‌نظیف: پزشکیان هیچ وقت توسط شورای نگهبان رد نشده بود

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، گفت: آقای پزشکیان در هیچ دوره‌ای از انتخابات مجلس توسط شورای نگهبان رد صلاحیت نشده است.

به گزارش مشرق، هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، در ویژه‌برنامه روز دانشجو در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار داشت: جامعه دانشجویی در ایران، در تمام تاریخ معاصر، همواره حضوری پرافتخار و قابل احترام در کنار مردم داشته است. دانشجوی ایرانی همیشه دغدغه پیشرفت کشور را داشته و در همه تحولات اجتماعی نقش مؤثر ایفا کرده است. آزادی‌خواهی، عدالت‌طلبی، استکبارستیزی و رفتارهای ضد استعماری جزو ماهیت جریان دانشجویی است؛ مفاهیمی که بدون آنها نمی‌توان از دانشجو سخن گفت.

وی افزود: دقیقاً به همین دلیل است که دشمنان این سرزمین همیشه تلاش کرده‌اند تأثیر دانشجویان را کمرنگ کنند، چون می‌دانند دانشجو اثرگذار است. ذات جریان دانشجویی آرمان‌خواهی است و همین آرمان‌خواهی دانشگاه را به پیشران حرکت‌های اجتماعی تبدیل کرده است.

سخنگوی شورای نگهبان تأکید کرد: حضرت امام (ره) دانشگاه را مبدأ تحولات اجتماعی می‌دانستند و هم در دوران مبارزه و هم پس از پیروزی انقلاب به قشر دانشجو توجه ویژه داشتند. همین نگاه امروز نیز در رویکرد رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.

طحان نظیف در ویژه‌برنامه روز دانشجو در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اظهار داشت: شرایط انتخابات ریاست جمهوری با شرایط انتخابات مجلس متفاوت است. در کشور ما مناصب مختلف شرایط خاص خودشان را دارند و با یکدیگر متفاوت هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    2 0
    مهم رای دادن مردمه که ۹۰ درصد مواقع درست رای نمیدن.
  • سید مرتضی IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    2 0
    من از همون اول می‌فهمیدم که پزشکیان توان ریاست جمهوری و کنترل زیر دستانش رو نداره دوران وزارتش خوب نبوده خب کسی که وزیر خوبی نیست یعنی توانایی مدیریت کلان نداره من نمی‌دونم چرا تأیید صلاحیت شد این فاجعه تورم امروز و ندانم کاری های امروز رو این آقایان شریکند در دوران ایشون ضد انقلاب زیاد آمده در مدیریت کشور اخبارش هست پنهون هم نیست با تشکر از شورای نگهبان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس