کد خبر 1765271
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
تولید و عرضه گوشت قرمز در کشور افزایش یافت

طبق اعلام مرکز آمار، میزان تولید و عرضه گوشت قرمز در مهر ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۴ درصد و نسبت به ماه قبلش (شهریور) دو درصد افزایش داشته است.

به گزارش مشرق، بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۴، وزن گوشت قرمز عرضه‌ شده انواع دام‌های ذبح‌ شده ۴۶ هزار و ۱۳۵ تن گزارش شد که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۵ هزار و ۷۶۰ تن، ۵۵.۸۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره نیز با ۱۵ هزار و ۶۰۰ تن، بز و بزغاله با ۳ هزار و ۶۹۷ تن و سایر دام‌ها با یک هزار و ۷۸ تن، به‌ترتیب ۳۳.۸۱ درصد، ۸.۰۱ درصد و ۲.۳۴ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌ شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۴ با ماه مشابه سال ۱۴۰۳ نشان‌ دهنده افزایش ۳۴ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشور است. مقدار تولید گوشت در مهر ۱۴۰۴ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۳ برای گوسفند و بره ۲۵ درصد، برای بز و بزغاله ۲۹ درصد، برای گاو و گوساله ۴۱ درصد، برای گاومیش و بچه‌ گاومیش ۸۰ درصد افزایش و برای شتر و بچه‌شتر ۷ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۴ نسبت به ماه قبل (شهریور) حدود دو درصد افزایش داشته است.

بررسی نتایج حاصل از سایر طرح‌های آمارگیری در زیربخش دام نشان می‌دهد که بخشی از کشتار دام، به‌ ویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاه‌های رسمی انجام می‌شود که آمار مربوط به این نوع کشتار در این طرح لحاظ نشده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • 123 IR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
    0 0
    هر کیلو گندم حدود 1500لیتر برنج 3500لیتر روغن 8000 لیتر و گوشت قرمز 15000لیتر.دروستان حتی در زمان شاه با جمعیت 40میلیون نفری و اقلیم اون زمان کارشناسان تاکید کرده بودند به دلیل کمبود آب برای آن جمعیت که کمتر از نصف جمعیت الان بود ،گندم برنج گوشت قرمز و روغن از طریق واردات انجام بشه و از داخل به هیج وجه تامین نشه بجز شهرهای استثنا مثل شالی کاری در شمال پس اگر ایران جانمون رو دوست دارید بهتر بفکر تعییر ذایئقه خانوادمون به برنج وارداتی و گوشت وارداتی باشیم همچنین میشه با انعقاد قراردادهای 10 ساله 20 ساله و کشت فراسرزمینی امنیت غذایی رو حفظ کرد مثلا علوفه و نهاده های دامی رو با رایزنی و تجار و کشاورزی فراسرزمینی در روسیه تامین و با کشتی به بندری در گرگان(ایجاد شه)آورد و در اونجا یا چند شهرک بزرگ دامپروری در استان همجوار مثلا خراسان جنوبی ایجاد وگوشت وشیر کشور رو تامین کرد(روسیه کشوری پهناور با زمینهای قایل کشت زیاد و مراودات اینچنینی تضمین کننده امنیت ملی خواهد بود) به نظرم در خصوص خاص برنج و ذائقه ایرانیها ،کمیته ای در جهاد کشاورزی و امور خارجه تشکیل و برنج نزدیک به ذائقمون در یک کشور پر آب کشت فراسرزمینی شه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس