به گزارش مشرق به نقل از مهر، سردار اسماعيل احمدي مقدم قبل از ظهر چهارشنبه در دومين روز از همايش علمي کاربردي تبليغ ويژه مبلغان محرم الحرام 1432 که با حضور جمعي از مبلغان در سالن همايشهاي بين المللي دفتر تبليغات اسلامي قم برگزار شد، موضوع حيا در جامعه را مسئلهاي مهم عنوان و تصريح کرد: ظاهر اجتماع بايد حفظ شود تا کل جامعه آسيب پذير نشود.
وي با بيان اين که در خصوص بحث حجاب و عفاف کار فرهنگي و انتظامي بايد توأم با يکديگر انجام شود، اظهار داشت: بايد روي بحث فرهنگي در جامعه تلاش کرد و از آن طرف هم نبايد در مقابله با مظاهر بدحجابي کوتاه آمد.
فرمانده نيروي انتظامي کشور استفاده از ابزارهاي انضباطي را در اين خصوص ضروري دانست و افزود: در مدارس، بيمارستانها، ادارات، دانشگاهها و ... که محيطهايي ضابطه پذير هستند بايد مسائل انضباطي را اجرا کرد و اگر هم عدهاي سر و صدا راه انداختند بايد با آنها برخورد کرد.
وي با بيان اين که رسانه باعث شده تا قبح برخي مسائل در جامعه ريخته شود، خاطرنشان کرد: البته اين درست است که بايد آسيبها را نشان داد و به آن پرداخت اما از آنجايي که تلويزيون رسانهاي همهگير و پرمخاطب است و افراد از هر سن و قشري بيننده آن هستند بايد کنترل شده عمل کند و همه مسائل را در آن به تصوير نکشيد.
احمدي مقدم که در اين مراسم در خصوص آسيبهاي اجتماعي صحبت ميکرد، اضافه کرد: توسعه رسانهها، افزايش سفر و مهاجرت و فروپاشي قدرتهاي بزرگ شرق و غرب در عصر کنوني شرايطي ويژه را در جهان فراهم آورده است به خصوص با فراهم شدن رسانههاي ديجيتال و اينترنت که سرعت ارتباطات، توليد اخبار و چند سويه شدن جريان اخبار را درپي داشته، شرايط متفاوتي رادر دنيا رقم زده است.
وي با اشاره به اينکه دنياي امروز، دنياي مادي گرايي و سکولاريسم است، ابراز داشت: توسعه اقتصادي، جهاني سازي، مهاجرت و ... از مسائل موجد ناامني است در صورتي که تصور ميشد توسعه اقتصادي ناامني را کاهش دهد اما حتي در کشورهايي که رفاه نسبي در سايه تکنولوژي ايجاد شده است، شاهد اين هستيم که افزايش توسعه اقتصادي با افزايش جرم رابطه مستقيم دارد چرا که حرص و ولع و بيديني جزء ارکان زندگي آنها شده است.
فرمانده نيروي انتظامي کشور جمعيت، مهاجرت، بيکاري، محيط زيست، مواد مخدر و ... را از عوامل تهديد کننده جامعه در دهههاي اخير عنوان کرد و افزود: امروز حتي اگر تصور کنيم که افغانستان محو شده است شاهد آن هستيم که مواد مخدر حتي در حياط خانهها، گلدانها و حتي در کشور و در داخل هم کشت و توليد ميشود.
وي تصريح کرد: دنياي امروز به دنبال جهاني سازي اقتصادي نيست بلکه به دنبال جهاني سازي فرهنگي است و ميخواهد نوع تغذيه، لباس و ... همه را يک شکل کند و اگر ما نتوانيم در راه تحقق چشم انداز به يک خودباوري فرهنگي و اجتماعي برسيم راه غربيها را طي کردهايم.
70 شبکه ماهوراهاي فارسي زبان در حال تضعيف باورها و ارزشهاي ديني
احمدي مقدم با اشاره به فعاليت و تهديد حدود 70 شبکه ماهوارهاي فارسي زبان در دنيا، اذعان داشت: اين شبکههاي ماهوارهاي در راستاي تضعيف باورها و ارزشهاي ديني ملت ما کار ميکنند و ميخواهند فرهنگ ما را تغيير دهند و آن وقت است که وقتي آثار زوال و فروپاشي در کشور ظاهر شد دست به حمله نظامي عليه ما خواهند زد، که البته بخشي از قصور از صدا و سيماي ما است که بايد با پوشش قوي آنتن دهي جلوي گسترش ماهوارهها را در کشور بگيرد چرا که در برخي از مناطق حتي کوهستاني و عشايري ديده ميشود که مردم حتي با استفاده از موتور برق و ديش از برنامههاي ماهواره استفاده ميکنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين که تصور غربيان به دليل سانسور کردن اخبار، از اوضاع ايران چيزي خلاف واقع است، اظهار داشت: جدايي از ارزشها يکي از موارد تهديد جامعه و جهان امروز است و ما بايد براي مقابله با آن همچنان روي اصول و ارزشهاي خود پافشاري کنيم.
وظيفه شناسايي حوزههاي جديد تهديد بر عهده نيروي انتظامي است
احمدي مقدم با بيان اين که مجموع تهديدات و مشکلاتي که از سوي غرب عمدا براي ما ايجاد ميشود به خاطر معنويت ايران است، خاطر نشان کرد: مبلغان در زمان حاضر بايد تلاش بيشتري کنند و شيوههاي نوين تبليغ را فرا گيرند و روي تقويت روحيه خودباوري مردم کار نمايند و وظيفه نيروي انتظامي نيز شناسايي حوزههاي جديد تهديد و حمايت از جامعه در برابر اين تهديدات است.