انتقال تجهیزات نظامی سنگین رژیم صهیونیستی به مرز لبنان + فیلم

همزمان با تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، رسانه‌های این رژیم تصاویری را از انتقال تجهیزات نظامی و تانک‌های ارتش به مرز لبنان منتشر کردند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری فلسطینی «سما»، منابع صهیونیستی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی در حال انتقال تجهیزات نظامی زیادی به مرزهای شمالی با لبنان است.

برخی رسانه‌های صهیونیستی نیز فیلمی از انتقال تانک و تجهیزات نظامی به مرز لبنان منتشر کردند.

از سوی دیگر پایگاه خبری «العهد» از پرواز پهپاد رژیم صهیونیستی در ارتفاع پایین بر فراز البقاع غربی خبر داد.

نقض مکرر حاکمیت لبنان توسط رژیم صهیونیستی با سکوت نگران‌کننده جامعه جهانی همراه بوده و نگرانی‌ها درباره هدف‌گیری مستقیم غیرنظامیان و زیرساخت‌های شهری را افزایش داده است.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از ۲ ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما هزاران بار آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    3 3
    اگر حمله زمینی کرد نشانه وحشت از حزب الله است. اگر حمله زمینی نکرد نشانه وحشت از حزب الله است.
    • IR ۲۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      2 0
      از کی چهار تا تانک آشغالی شده تجهیزات سنگین؟؟؟این لگنا زنگ تفریح حماسیا با دست خالی بودن،برای حزب الله تا دندان مسلح،که میان وعده هم به حساب نمیان،خخخ:)
  • IR ۱۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    0 6
    «رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و ...» این جمله را مشرق هر بار در هر خبر مربوط به لبنان و حزب الله تکرار می کند تا مبادا خواننده به اشتباه فکر کند که جنگ را یک سال قبل از آن حزب الله شروع کرد.
    • IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      1 0
      حرص نخور
  • IR ۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    1 8
    حدود 20 درصد از قدرت و تجهیزات حزب الله باقیمانده است که دارن میرن اونها رو هم نابود کنن.... حیف اون همه هزینه . اون همه خون که بدون دستاورد نابود شد
    • IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      1 0
      آهان الان تو یعنی نگران هزینه های خرج شده برا حزب الله هستی آره؟؟:
  • TR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
    1 0
    مرگ بر اسراییل
  • IR ۱۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    0 0
    لبنان که ارتشش تعطیله بریزید همه جارو بگیرید دیگه. از چی میترسید از محکوم کردن سایر کشورها؟خخخخخخخخخخخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس