کد خبر 1763687
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۱
ارزترجیحی 28500 حذف نشده است/سیاست ارزی بانک مرکزی تغییر نکرده

مشکلات موجود راه‌حل‌های کارشناسانه و داخلی دارند. چرا برخی از مسئولان به جای آن که همه تلاش خود را برای حل مشکلات به میدان بیاورند، ابراز ناتوانی و نمی‌شود و... می‌کنند؟!

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: مشکلات موجود راه‌حل‌های کارشناسانه و داخلی دارند. فقط باید دستی از آستین همت مسئولان و دست‌اندرکاران بیرون بیاید تا کاری کارستان صورت پذیرد.

گفتم: اگر با میدانداری دلار برای تعیین قیمت‌ها مقابله شود، ارزهای صادراتی که یک قلم آن ۹۶ میلیارد دلار است بازگردانده شود، دست واسطه‌ها و دلال‌ها از بازار کالا قطع شود، پیگیری جدی ثروت‌های بادآورده با عنوان از کجا آورده‌ای؟ صورت پذیرد، از اسراف و تبذیر و ریخت و پاش‌های غیرضروری جلوگیری شود، شرکت‌های دولتی زیانده را تعطیل کنند، با رانت‌خواری و... برخوردهای سخت و پشیمان‌کننده صورت پذیرد، بسیاری از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.

گفت: پس چرا برخی از مسئولان به جای آن که همه تلاش خود را برای حل مشکلات به میدان بیاورند، ابراز ناتوانی و نمی‌شود و... می‌کنند؟!

گفتم: مدیری به کارمندش گفت؛ با شما کاری داشتم، زنگ زدم ولی با این که اوایل شب بود گفتند خوابیده‌ای! چرا شب‌ها انقدر زود می‌خوابی؟ گفت؛ چون هرچه کردم که صبح‌ها زود بیدار شوم، نتوانستم، تصمیم گرفتم اقلاً شب‌ها زود بخوابم که جبران شده باشد!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سید نامدارموسوی IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    1 3
    از دست چرندیات بی ادبانه روز نامه کیهان واقعا مردم دارند دیوانه می شوند
  • IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    0 0
    بازنگرداندن ارزها به علت فاصله زیاد نرخ ارز دولتی و آزاد است که صادر کنندگان به دلیل هزینه های زیاد ارز را به قیمت در خواستی دولت تحویل نمیدهند و راه حل اقتصادی دارد و راه حل امنیتی و نظامی راه گشا نیست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس