کد خبر 1760548
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
خرس قهوه‌ای در سرچهان فارس قربانی جاده‌های ناامن شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرچهان گفت: یک قلاده خرس قهوه‌ای در حوالی این شهرستان بر اثر برخورد با خودروی وانت از پای درآمد.

به گزارش مشرق، محمدرضا میرسلیمانی اظهار کرد: یک قلاده خرس قهوه‌ای در حوالی شهرستان سرچهان بر اثر برخورد با خودروی وانت از پای درآمد. این حادثه تلخ شب گذشته در یکی از جاده‌های کمربندی این منطقه رخ داد.

وی ادامه داد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این حیوان که یک خرس ماده بود، در زمان برخورد از عرض جاده عبور می‌کرد. این اتفاق قابل پیش‌بینی و نتیجه مستقیم چند عامل تهدیدکننده است. خشکسالی‌های پیاپی و برداشت‌های غیراصولی از محصولات جنگلی، عرصه‌های طبیعی را بر حیات وحش تنگ کرده و آنها را برای یافتن آب و غذا به سمت مناطقی کشانده که در تعارض مستقیم با انسان است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرچهان افزود: از سوی دیگر، بسیاری از جاده‌های عبوری از مناطق حفاظت‌شده و کریدورهای مهاجرتی حیات وحش، فاقد کمترین تمهیدات ایمنی مانند علائم هشداردهنده، گارد ریل و زیرگذرهای امن هستند. این بی‌توجهی، شرایطی مرگبار برای گونه‌های باارزشی مانند خرس قهوهای ایجاد کرده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرچهان تصریح کرد: لاشه این خرس برای انجام بررسی‌های بیشتر به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان انتقال یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • FR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    5 0
    رانندگان ایران خیلی بد رانندگی می کنن
  • IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    4 0
    آخی
  • IR ۰۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    1 0
    قُتِلَ الْإِنْسَانُ مَا أَكْفَرَهُ ﴿۱۷﴾كشته باد انسان چه قدر کفر می ورزد (۱۷)
  • IR ۰۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    2 0
    زیر گرفتن عمدی چرا بررسی نشه.....
  • مجید بهرام بیگی وین اطریش AT ۱۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    2 0
    حفاظت محیط زیست طبیعی ما یک افتضاح است. در دنیا وقتی میخواهند حیوانات وحشی مانند قرن‌ها سال پیش در طبیعت زندگی کنند منطقه ای را مخصوص و محافظت شده و جداشده از محیط زندگی انسانی آنها میکنند که جاده ای هم از آن نمی‌گذرد!! و دهکده ای هم مجاور آن نیست!! و حیوانات هم از هم شکار میکنند ولی در ایران همه چیز من درآوردی است و نصفه نصفه!!؟
    • IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
      0 0
      نه همه جای دنیا اقامت کاه بشر شده است . زیر گذر در جاده ها درست میکنند .در شهر های بزرگ هم آهو و غیره تردد میکنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس