استقرار خطرناک تماشاگران در ورزشگاه پارس شیراز!

درباره ساماندهی حضور تماشاگران در استادیوم فقط می‌توان همین را گفت: کاملا غیراستاندارد و با خطر جانی برای هواداران! حالا باید پرسید چه کسی مسوولیت این اتفاقات را بر عهده خواهد گرفت؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    0 1
    به قول خودشون، عامو حالا شر نشه.
  • IR ۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    1 0
    اولا طوری نمیشه!!! ثانیا اگه شد هم بشه چون عقل وشعور و فرهنگ اینان نشون میده که افراد به درد بخور و مفیدی برای جامعه نیستندوفقط مصرف کننده میباشند!!!!!!
  • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    1 0
    وقتی بلیط های تماشای بازی در ورزشگاه را میدن دست عده ای تا بصورت بازارسیاه درخارج ازورزشگاه بفروشند و هربیلیط 5میلیون تومان فروخته میشه توقع دارین یک جوانی بیکار که حتی همون پول خرید بلیط معمولی (غیربازارسیاه) هم نداره چیکارکنه؟؟؟
  • IR ۱۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    1 0
    عده ای زالوصفت وازخدا بی خبر و بی شرف بلیط های بازی را گرفتندوبصورت بازارسیاه بین 4تا6میلیون دربازارآزاد فروختند وتماشاچیان واقعی که حقشون بود بلیط باقیمت متعارف دستشون برسه یا پشت درب ورزشگاه موندن و یا از درودیوار بالارفتند ودست باین کارهای خطرناک زدند.خداازسرشون نگذره که حتی جوونا را ازدیدن یک بازی فوتبال هم محروم میکنن!
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    1 0
    مسبب انجام این کارهای خطرناک اون .... هستند که بلیط ها را بیرون بصورت بازارسیاه فروختند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس