کد خبر 1757057
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
سارقان ساعت‌های عتیقه در تهران دستگیر شدند

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق خبر داد و گفت: این متهمان علاقه خاصی به سرقت ساعت‌های عتیقه و گرانقیمت داشتند.

به گزارش مشرق، سرهنگ محمد افشار سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق خبر داد و گفت: این متهمان علاقه خاصی به سرقت ساعت‌های عتیقه و گرانقیمت داشتند.

وی در تشریح این خبر بیان کرد: طی گزارش یکی از شهروندان مبنی بر سرقت ۱۰ عدد ساعت عتیقه و کلکسیونی با ارزش، از منزل مسکونی اش، تیم عملیات کلانتری ۱۴۲ کن تحقیقات خود را برای دستگیری سارق یا سارقان آغاز کردند.

این مقام انتظامی اضافه کرد: مأموران با بازبینی دوربین‌های مداربسته و شگردهای نوین پلیسی، هویت ۲ سارق و محل اختفا آنها را شناسایی و طی یک عملیات ضربتی آنها را در مخفیگاهشان غافلگیر و دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان نیز ۱۰ عدد ساعت مسروقه کشف شد که به همراه متهمان به کلانتری منتقل شد و متهمان در بازجویی‌های انجام شده به سرقت ساعت‌ها و اینکه از قبل می‌دانستند مالباخته در خانه خود این اموال با ارزش را نگهداری می‌کند، اعتراف کردند.

سرهنگ افشار در ادامه افزود: متهمان با نقشه قبلی و در زمان نبودن مالک در خانه، وارد شده و ساعت‌ها را به سرقت برده بودند که خوشبختانه موفق به فروش آنها نشده و پیش از هر اقدامی دستگیر شدند.

گفتنی است، بر حسب دستور قضایی هر ۲ متهم برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شده و اموال مسروقه به صاحبش بازپس داده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • جواد IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۶
    1 0
    سردار کف خیابانها پراز افغانه هزاران ماشین هرروز داره افاغنه را قاچاقی وارد ایران می‌کنه تو جاده ها مشخص است اکثرشون هم بطرف تهران میرن. کوچ این همه افغان به ایران بخدا مشکوک است کف خیابانها مملو از گدا و و زباله گردهای افاغنه است. دستی داره با جنگ وقحطی صوری بالای بیست میلیون نفر افغان را کوچ داده و میده ایران قدم به قدم کشور پراز افغانه علت ناترازی ها و گرونی درایران اتباععععععععع هستن سالی بالا صد میلیارد دلار اتباع یارانه وارز برا چنج درامدشغلشون می‌خوان یهود میخوادبا زادوولد نجومی اتباععععععععع عمدتا وهابی ایران بیفته دست سقیفه مثل فدک وووووووو حدود هفت میلیون وسیله نقلیه اتباع در کشور تردد میکنند هر کدوم روزی پنج لیتر بنزین مصرف کنند میشه سالی بالا دوازده میلیارد لیتر بنزین اتباع مصرف میکنند میلیونها خونه اتباع آب برق گاز وووووووو مجانی میگیرن نسبت به قیمت جهانی چهل درصد نون کشور را اتباععععععععع مصرف میکنند علت ناترازی ها و گرونی درایران اتباععععععععع هستن پنجاه درصد تورم را اتباععععععععع با یارانه خواری و خروج ارز بابت درآمد شغلشون از کشور خارج میکنند. وووووووو کرایه خونه بخاطر اتباع ده برابر شده است اکثرشون هم وهابین وزادوولدی نجومی دارن تغییر بافت جمعیتی حتمیس وووووووو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس