کد خبر 1754859
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳

به گزارش مشرق، رب الناس در مطلبی در تلگرام نوشت:

سالگرد هفتم اکتبر دو ساله شد. دنیا در این دو سال شاهد چندین اتفاق بود که بارخوانی آن لازم و تذکر آن ضروری است:

۱. اقلیت دست خالی مقابل ابرقدرتها دنیا دید که چطور می شود در منطقه ای نصف شهر تهران که هیچ تپه و کوهی ندارد، در مقابل مجهزترین ارتش مستظهر به آمریکا ایستاد و بعد از دو سال، روزانه از او کشته گرفت و این توجیه نظامی ندارد و دلیل آن ایمان است به مصداق کامل «کم من فئة قلیلة غلبت فئة کثیرة باذن الله»

۲. هویت محکم مردم فلسطین دنیا دید که چطور نه فقط مجاهدان که مردم عادی غزه هم در راه آرمان خود و هویت ملی و دینی شان حاضر به فداکاری هستند. ایستادگی آنان همه جهان را وادار به حرکت و تشویق کرد.

۳. بی خاصیتی نهادهای بین المللی دنیا به وضوح دید که نهادهای موسوم به شورای امنیت و سازمان ملل هیچ خاصیتی در زمانه گرسنگی و کشتار گسترده دو میلیون انسان ندارند و آزمونی به این رسوایی در این دو سال برگزار شد.

۴. خیانت دولتمردان مسلمان خیانت کشورهای اسلامی خصوصا همسایگان رژیم برای همه عیان شد. کوچکترین اقدام جدی و موثر آنان می‌توانست مستقیما روی این جنگ اثر بگذارد ولی اکثرا ترسیدند و فقط بیانیه نوشتند! بجز فرزندان مقاومت که مردانگی خود را نشان دادند.

۵. گستردگی آزادگان جهان دنیای کمونیست و مسیحی و بی دین در مقابل این ظلم به پا خواست و انسانیت خودش را در محکی بزرگ به نمایش گذاشت. این همان مسیر نورانی است که در زمان ظهور هم پای کار خواهد آمد.

۶. اشتراک غرب بر سر اسراییل همه دیدند که تفاوتی میان چپ و راست و دموکرات و جمهوری خواه در این یک فقره یعنی حمایت از رژیم نیست. آزادی زمانی معنا دارد که به این خط قرمز نزدیک نشود. براستی چه فرصتی بیش از این برای تبیین چهره حقیقی غرب وجود داشت؟ چرا این فرصت مغتنم شمرده نشد؟

۷. توحش و خطر رژیم صهیونی برای همه دنیا و خصوصا منطقه ما با چشمانش دید که اسراییل بزرگ شوخی نیست و این اختاپوس خونریز آماده هر نوع جنایتی در منطقه هست و هدف او محدود به چهارچوب فلسطین هم نیست.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    5 0
    در این دو سال جنگ زمینی غزه، جدا از تلفات غیر نظامیان، خود اعضای حماس در برابر هر نظامی اسرائیلی بیش از سی نفر تلفات داده اند. علاوه بر آن تمامی رهبرانشان کشته شده اند. تمامی سرزمینشان ویران و تصرف شده است و حالا هم عملاً در حال مذاکره برای پذیرفتن تمام شرایط دشمن هستند. لااقل حرمت آیه قرآن را نگه دارید و آن را برای اینگونه «پیروزی»ها به کار نبرید.
  • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    2 0
    حالا به پا خاستن؟
  • کارشناس IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    3 0
    درس هشتم: کاری نکنید که مردم بفهمن کت تن کیه
    • IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
      0 1
      تا غرب زده های اقلیت پر هیاهو هستند کت تن صهیونیست هاست
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    2 0
    جناب رب الناس این تحلیل تا ۹ اکتبر ۲۰۲۳ خوب بود اگر منتشر می‌شد اما الان یه کم شرایط هولناک و مهلک شده
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    4 0
    مرده که از خودت نباشه حلوا بدهنت شیرین میاد
  • IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    3 0
    حماس با حمله ای که از پیامدهایش با توحه به تحربیات قبلی مه ار حنایات اسراییل اطلاع داشت هم غزه را تابود کرد هم خودش در نهایت تسلیم شد و هم مقاومت در سوریه و لبتان ار بین برد و هم باعث تضعیف حشد الشعبی عراق و خوثی شد و هم به ایران حمله کردند و به ارزویشان که ار بین بردن توان هسته ای بود رسیدند
  • IR ۲۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    1 0
    از قدیم گفتن اگر نمی توانی سر مار را بکوبی زخمیش نکن حماس یا باید سر مار را می کوبید یا حمله نمی کرد.
  • احمد IR ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    2 0
    با این همه نتایج وحشتناک، احتمال این که عملیات 7 اکتبر حماس توسط یک عامل نفوذی رده بالا در حماس طرح ریزی شده باشد، کم نیست. این حمله بهانه ای شد برای آنچه امروزه شاهدش هستیم: شهادت سران حماس و بیش از 65 هزار نفر از مردم غزه، نابودی غزه، از دست دادن سوریه و لبنان و عراق- حمله نظامی به ایران .
  • IR ۰۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    1 0
    اسراییل مگر چقدر سرباز داره که بخواد دیگر کشور ها رو فتح کنه تحمل چند روز موشک باران نداره ترکیه و جولانی و داعش رسما برا اسراییل می‌جنگند اکراد هم همینجور عربستان و امارات هم متحد اسراییل اند از پاکستان هم بخاری بلند نمیشه بمب اتمش به درد لای جرز میخوره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس