کد خبر 1751274
تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
فرانسه برافراشتن پرچم فلسطین را ممنوع کرد

یک روز بعد از به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط ماکرون در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، وزارت کشور فرانسه در دستورالعملی برافراشتن پرچم فلسطین در اماکن دولتی این کشور را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش مشرق، یک روز بعد از به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط ماکرون در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، وزارت کشور فرانسه در دستورالعملی برافراشتن پرچم فلسطین در اماکن دولتی این کشور را ممنوع اعلام کرد.

رئیس شورای یکی از شهرهای فرانسه در واکنش به دستورالعمل وزارت کشور در خصوص پایین آوردن پرچم فلسطین گفته است این موضوع برایم قابل باور نیست؛ دولت نمی‌تواند از نمایندگان خودش بخواهد پرچم فلسطین را پایین بکشد در حالی که در همان لحظه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.

رئیس یکی دیگر از شهرک‌های شمال شرقی فرانسه که شب گذشته اقدام به پایین آوردن پرچم فلسطین از ساختمان شورای شهر کرده است، در بیان علت این کار خود گفته است بعد از آنکه از سوی دولت بخاطر بالا آوردن پرچم فلسطین جریمه شدم، آن را پایین آوردم؛ چراکه در زمانی که پرچم اوکراین را در گذشته بر ساختمان شورا برافراشته بودیم، کسی ما را جریمه نکرد اما به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین از سوی دولت جریمه شدیم.

رئیس تشکل فرانسوی «جمعیت همبستگی با فلسطین» این اقدام دولت فرانسه را ناشی از نفاق موجود در رفتار مسئولان فرانسوی دانست و آن را محکوم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
    0 0
    باید سرود ملی را روشن کنید
  • IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۲
    2 0
    فرانسه دشمن فلسطین است و از پشت خنجر می زند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس