کد خبر 1748346
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
حمله ارتش یمن به فرودگاه و یک هدف نظامی در اراضی اشغالی

ارتش یمن امروز -دوشنبه- اجرای دو حمله به یک فرودگاه بین‌المللی و یک هدف نظامی در اراضی اشغالی به عنوان بخشی از حملات یمن علیه تل‌آویو از اواخر سال ۲۰۲۳ را اعلام کرد.

به گزارش مشرق، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای گفت: «واحد پهپادی یمن عملیاتی ویژه با چهار پهپاد انجام داد که سه مورد فرودگاه رامون در منطقه ام الرشراش (ایلات) در جنوب اراضی اشغالی و پهپاد چهارم هدفی نظامی را در منطقه نقب در جنوب فلسطین اشغالی هدف قرار داد.

سرتیپ یحیی سریع افزود: «این عملیات با موفقیت به اهداف خود دست یافته است.»

سریع تاکید کرد: تا زمانی که تجاوز به غزه متوقف نشده و محاصره لغو نشود، در دفاع از کشورمان تردید نکرده و وظایف خود را در قبال ملت فلسطین رها نخواهیم کرد.

وی با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی در روز چهارشنبه به صنعا و استان الجوف در شمال یمن تاکید کرد: تجاوز مجرمانه در حق ملت بزرگ ما هرگز عزم یمن را از بین نمی‌برد و اراده آهنین آن را در هم نخواهد شکست.

این حمله ارتش یمن دو روز پس از اعلام حمله روز شنبه به اهدافی حساس در تل‌آویو با موشک بالستیک فراصوت فلسطین ۲ انجام می‌شود.

روز پنج‌شنبه نیز ارتش یمن مسؤولیت دو حمله به دو هدف نظامی در منطقه نقب با موشک فراصوت فلسطین ۲ و پهپاد به فرودگاه رامون در ایلات را برعهده گرفت.

در این خصوص وبگاه عبری «واللا» گزارش داد: برای چهارمین بار در هفته پهپادهای یمنی به سمت فرودگاه بین‌المللی رامون شلیک شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    1 0
    این «با موفقیت به اهداف خود دست یافته» به موشک ها و پهپادهایی گفته می شود که حتی وارد آسمان اسرائیل هم نمی شوند. آنهایی که در آسمان اسرائیل منهدم می شود ادبیات جداگانه ای دارد. آنهایی هم که هر چند ماه یک بار به زمین می رسند با چنان تبلیغاتی همراه می شود که کاملاً قابل تشخیص است.
  • LT ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    0 1
    هر موشکی که به اسمان اسرائیل میرسه پدافند اسرائیل ضعیف تر میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس