کد خبر 1748200
تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
انصاری پیگیر دلخوری علیپور از پرسپولیس

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس قصد دارد به‌زودی جلسه‌ای با علی علیپور برگزار کند و درباره مصاحبه جدیدش با او صحبت کند.

به گزارش مشرق، بعد از تساوی یک بر یک تیم فوتبال پرسپولیس برابر فولاد در هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران، علی علیپور در جمع خبرنگاران اظهاراتی مطرح کرد که نشان از دلخوری او از باشگاه پرسپولیس داشت. او در بخشی از صحبت‌های خود گفته بود: "خط داده بودند که روی من فشار وارد کنند".

در همین زمینه محمد انصاری معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که مصاف پرسپولیس برابر فولاد را با حضور در سکوهای هواداران از نزدیک تماشا کرده بود، تصمیم گرفته که به زودی جلسه‌ای با علی علیپور برگزار و درباره دلخوری‌اش از باشگاه پرسپولیس با او صحبت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • پرسپولیسی قدیمی IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    0 0
    تک‌مهاجمه تیمه. رقیب نداره رونیمکت. چرت زیاد میگه. فقطم دوسداره آقای گل بشه. دیروز تو ۱ صحنه بغلش خالی بودن میخواست با زورچپونی خودش فقط گل بزنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس