رسانه‌های عبری: امارات تا اعلام آتش‌بس در غزه نتانیاهو را نمی‌پذیرد

کانال «۱۳» عبری روز شنبه گزارش داد که امارات متحده عربی از استقبال از نخست وزیر رژیم صهیونیستی سرباز می‌زند و آن را به بعد از اعلام آتش‌بس در نوار غزه موکول می‌کند.

به گزارش مشرق، این کانال به نقل از منبعی نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد که امارات متحده عربی تصریح کرده است که این سفر تا زمان تعیین تاریخ جدید به تعویق می‌افتد.

این کشور همچنین به اسرائیل در خصوص عواقب تحمیل حاکمیت در کرانه باختری هشدار داد.

این کانال توضیح داد که نتانیاهو طی ماه‌های گذشته برای بازدید از امارات متحده عربی ابراز تمایل کرده به طوریکه تلاش برای هماهنگی این دیدار انجام شده است، اما مقامات اماراتی تاکید کردند تا زمانی که جنگ در غزه ادامه یابد این دیدار در حال حاضر امکان پذیر نیست.

این در حالی است که نتانیاهو در پستی در صفحه رسمی خود در پلتفرم ایکس رهبران حماس در قطر را به بی‌تفاوت نسبت به رنج مردم غزه متهم کرد و افزود که به طور عمدی مانع تلاش‌های آتش‌بس با هدف طولانی شدن جنگ می‌شوند.

وی افزود: از بین بردن این رهبران راه را برای آزادی همه زندانیان و پایان دادن به جنگ به طور دائم هموار می‌کند!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    4 1
    آخ آخ چه تصمیم قاطعی. واقعا اسرائیل بیچاره شد دیگه
    • IR ۱۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      0 0
      نمیپذیرد ! بعدش میپذیرد دیگه همون آش و همون کاسه . خود اعراب نظرشون در مورد اعراب چیه ؟
    • IR ۱۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      2 0
      همین امارات و قطر تا چند روز پیش همه جوره از اسرائیل حمایت می‌کردند
  • IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    4 1
    ببین اینا چقدر بدبختند! واکنش های بی خاصیت و پر از بی غیرتی!!! حداقل اینها یه زمانی یه غروری داشتند ولی حالا فقط پول دارن البته با نوکری.
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    3 1
    کاملآ حق داره ، اگه منم میدیدم نتانیاهو چک آبدار زد تو گوش بغل دستی م!!! نمیزاشتم تشریف بیاره، خودمون یواشکی تشریف می‌بردیم خدمتش
  • روح الله FR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    5 0
    من میگم اینکارونکنیدچون خداتون ترامپ ومولاتون نتانیاهو ازدستتون عصبانی میشن
  • ترابیان IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    3 0
    خاک تو سرتان عرب های بی عیرت
  • US ۱۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    2 0
    بی غیرت اماراتی، باید دستگیرش کنید. جنایتکار جنگی ست این خبیث شیطان صفت. حکم دیوان کیفری بین المللی رو داره. دعوتش میکنید بیاد اونجا؟ حقیقتاً از شرف و غیرت و انسانیت ذره ای بو نبردید.
  • یوسف IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    2 0
    وای گورخیدم!
  • IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    2 0
    چقدر خشن ؟ آیا اینهمه خشونت آنهم برای کفتار خونخواری مثل ناتانیا هو واقعا لازمه ؟ ای لعنت بر شرافت عربی تان
  • IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    0 0
    تصمیم کبری بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس