کد خبر 1747788
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶
الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم

سرکرده هیات تحریر الشام با اشاره به کاهش چشمگیر روابط دمشق و تهران، گفت: ما قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم.

به گزارش مشرق، «ابو محمد الجولانی» سرکرده هیات تحریر الشام و رئیس دوره انتقالی سوریه روز جمعه در گفت‌وگویی با شبکه «الإخباریه» تأکید کرد که تحولات اخیر این کشور «فرصت تاریخی تازه‌ای برای منطقه ایجاد کرده و معادلات سیاسی و امنیتی را به‌طور کامل دگرگون ساخته است.»

الجولانی مدعی شد که «جهان در طول ۴۰ تا ۴۵ سال گذشته به دلیل انزوای سوریه و ناآرامی‌های پیاپی، این کشور را از دست داده بود» اما «آزادی هشت دسامبر فرصتی تاریخی به منطقه داد و هیچ‌کس مایل نیست سوریه به گذشته بازگردد».

او در ادامه گفت: «برخی سیاست‌های اسرائیل نشان داد که از سقوط نظام پیشین ناراحت است. اسرائیل در پی آن بود که سوریه را به میدان دائمی نزاع‌های منطقه‌ای و محل تسویه‌حساب‌ها تبدیل کند و حتی طرحی برای تجزیه کشور در سر داشت، اما از سقوط نظام غافلگیر شد».

سرکرده هیات تحریر الشام خاطرنشان کرد که تل‌آویو پس از این تحولات برخی مناطق غیرنظامی و نظامی را هدف قرار داده که هیچ توجیهی ندارد.

به گفته او، دمشق از همان ابتدا بر پایبندی به توافق ۱۹۷۴ تأکید کرده و خواستار بازگشت نیروهای «آندوف» به وضعیت سابق شده است.

وی تصریح کرد که گفت‌وگوها برای رسیدن به توافق امنیتی جدید یا مشابه توافق ۱۹۷۴ همچنان ادامه دارد.

این اظهارات درحالی است که رژیم صهیونیستی پس از روی کار آمدن حاکمان جدید سوریه، تقریبا هر روز در حال هدف گرفتن زیرساخت‌های نظامی و حتی غیرنظامی سوریه است و بخشی از خاک این کشور را نیز اشغال کرده است.

الجولانی همچنین درباره روابط منطقه‌ای مدعی شد که «سقوط نظام قبلی باعث خروج بازوهای ایران از منطقه و کاهش چشمگیر روابط دمشق با تهران شد. هرچند برخی طرف‌های ایرانی این مساله را از دست رفتن محور منطقه‌ای خود می‌دانند، اما ما قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم».

ایران بارها تاکید کرده بود که حضور مستشاری در سوریه برای مبارزه با تروریسم بوده است و برقراری امنیت در این کشور پس از شکست تروریست‌ها با نیروهای ارتش سوریه ثوده است.

الجولانی اضافه کرد که «سوریه به دنبال آرامش کامل در روابط با همه کشورهاست. روابط تاریخی ما با روسیه از سال ۱۹۴۶ تاکنون ادامه دارد و نباید در ساختار داخلی کشور دستکاری کرد، بلکه هرگونه تغییر باید در چارچوب راهبردی و هدفمند باشد».

رئیس‌ دوره انتقالی سوریه اعلام کرد که در آغاز عملیات‌های نظامی، گزینه‌هایی همچون هدف قراردادن پایگاه حمیمیم و هواپیماهای روسی وجود داشت، اما چنین اقدامی می‌توانست باعث ورود پرحجم‌تر روسیه به نبرد شود.

او با ادعای اینکه پس از کنترل حلب، دمشق روابط و تماس‌های خود با مسکو را مجددا برقرار کرد، مدعی شد که «در نبرد آزادی، با روسیه مذاکره شد و هنگام رسیدن نیروها به حمص، مسکو طبق توافق از صحنه نظامی کنار رفت».

الجولانی خاطر نشان کرد که «سوریه موفق شد روابطی خوب با ایالات متحده و غرب ایجاد کند و همزمان روابط آرامی با روسیه حفظ نماید. روابط ما با مصر نیز رو به بهبود است. در واقع سوریه توانست میان تضادهای موجود در جهان جمع کند و این ناشی از قدرت تحولات اخیر و محبت مردم نسبت به سوریه است».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 22
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    3 3
    پاسخ صحبت های این تروریست رو بدهید،
    • IR ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      0 0
      وای جولانی, خواههههه‍ههش میکنیم به ما رحم کن! و روابطتت ما با قطع نکن! اگر تو ارتباطتت با ما قطع کنی دیگه شاید دیگه هیچوقت فرصت دوباره ای پیش نیاد که وزیر خارجه ما یه داعشی القاعده ای تکفیری رو بتونه از نزدیک ببینه
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      0 0
      اینم که تا همین دیروز بدلیل ترور سه مقام ارشد دمشق و حمله به ساختمون رادیو تلویزیون سوریه در دمشق از سوی نیروی های نظامی ناشناس، هم خودش و هم خانوادش همشون از ترس توی سوراخ موش قایم شده بودن!!!!!حالا الان دوباره دیده فعلا خطری نیست اومده بیرون سینه سپر کرده برای بقیه لغز ناشتا میخونه !
    • IR ۱۵:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      0 0
      واقعا چرا فکر کردی ارتباط برقرار کردن با تو برای ایران مهم هست؟! ، نکنه دیروز موقع ملاقات از توماس باراک و فرمانده سنتکام کوپر در این رابطه هم دستور جدیدی گرفتی !!!!؟؟؟؟
  • IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    5 2
    سوریه رو فقط ایران سرپا نگه داشته بود همه لاشخور بودند
    • IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      0 0
      ....این تروریست آنکادر شده چ نوشابه ای هم برای خودش باز می‌کنه! مرتیکه داعشی معلوم نیست از کدوم ساقی موتوری جنس گرفته که اینجور توهم زده
  • IR ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    1 2
    همه چی آرومه من چقدر خوشبختم خخخخخخ مردم دلقک
  • IR ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    3 2
    به هیچ عربی نمی‌شود اعتماد کرد .
  • IR ۰۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    3 4
    نماینده مستقیمه موساده به وقتش دست ترکیه رو تو پوست گردو میزاره
  • راستگو IR ۰۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    2 2
    سلام چ‌طور روداری روزنامه هایتان این خبرومطلب درباره تروریست جولانی صفحه روزنامه هارانجس کنید وخوشحالی بکنی که جولانی یه وعده ای داده که دراینده بامارابطه داشته باشه جولانی نمیشناسی جولانی عبارت است نتانیاهو وامریکا وترکیه وامارات وعربستان تا این کشورهاتصمیم نگیرند ایران جای درسوریه ندارد هرچقدرایران دراین چندکشورمحبوبیت داره درسوریه ونزد جولانی هم داره کله هاتون به جای مغز پرازکچ هست این ضعف کشورهست اگرما باقدرت وارد سوریه شدیم درسته
  • حسن نارویی مقدم IR ۰۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    4 0
    معلومه که جولانی با آمریکایی‌ها چه در سر دارند.به نظرم هدفشون ایرانه
  • ملت IR ۰۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    2 2
    خوب معلومه نفت مفت دلار های بی حساب کتاب را نمی توانید فراموش کنید
  • IR ۰۴:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    5 0
    داعشی باید بری کنار و به عدالت سپرده بشی تا ایران مردم سوریه رو تخویل بگیره.ایران هیچوقت یه تروریست خونخوار داعشی رو به عنوان نماینده مردم سوریه برسمیت نمیشماره.
    • IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      0 0
      همینه👌🏻👌🏻👌🏻
  • IR ۰۶:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    4 1
    ایران توی جوجه تروربست وهابی رو داخل آدم نمیدونه. تو با بستن و محدودیت حرم‌های شریف اولیای خدا، به شیعیان اهانت کردی. رابطه ما با تو فقط ارسالت به قبره
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    6 1
    انشاالله که هیچوقت پیوندی بین ما و شما بر قرار نشود چون با ما هیچ سنخیتی ندارید.
  • سید IR ۰۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    7 1
    فعلاً تو سرگرم راضی کردن یانکیستان و سگیونی ها از خودت با تقدیم خاک و امکانات و منابع کشورت به آن ها و توازن بین ترکیه و اسرائیل باش! ایران هم به موقع خودش و ان شاءاللّه با روی کارآمدن نظامی انقلابی در سوریه به این کشور برخواهد گشت!
  • IR ۰۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    4 1
    توله توریست
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    1 3
    اسرائیل غافلگیر شد یا توی مزدور رو فرستاد برای اشغال سوریه؟ تو کی هستی که بخوای با ایران رابطه برقرار کنی؟ تا دو سه سال دیگه نه تو در سوریه هستی نه اون اردوغان خائن
  • IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    1 0
    حالا غافلگیر شده به زبان بی زبانی کمک میخواد حالا میبینید
  • IR ۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    0 0
    باز در روابطتت با خارجیا افتادی توی هچل اسراییل هم که یکی از شهرات گرفته، حالا یاد ایران کردی؟ اگه تو رابطه ات رو با ما قطع نمیکنی ولی ما حتماً رابطمون رو با تو قطع می‌کنیم , ازین نمد برای تو کلاهی در نمیاد پدر جان برو پی کارت ،بیخود صابون به شکمت نزن
  • IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    0 0
    تروریست جنایتکار حیف ایران که با تو و امثال تو رابطه داشته باشه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس