ابراز نگرانی شدید هند از حمله تجاوزکارانه اسرائیل به قطر

هند اعلام کرد که عمیقاً نگران حملات اسرائیل به دوحه قطر و تأثیر احتمالی آن بر وضعیت امنیتی منطقه است.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه هند در بیانیه ای اعلام کرد: ما گزارش‌ها در مورد حملات اسرائیل در دوحه در روز سه شنبه را دیده‌ایم. ما عمیقاً نگران این تحول و تأثیر آن بر وضعیت امنیتی منطقه هستیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما به صورت جدی خواستار خویشتنداری و دیپلماسی هستیم تا صلح و امنیت در منطقه با خطر مواجه نشود.

ارتش رژیم صهیونیستی و سرویس امنیت داخلی این رژیم (شاباک) روز گذشته در بیانیه‌ای رسمی مسئولیت حمله هوایی به نشست سران جنبش حماس در دوحه را برعهده گرفتند. این حمله در حالی صورت گرفت که رهبران حماس برای بررسی طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره آتش‌بس در غزه گردهم آمده بودند.

وزارت امور خارجه قطر در واکنش به این حمله با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این تجاوز تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ای ران IR ۰۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۰
    0 0
    خواستار خویشتنداری هستیم یعنی چی؟خیلی خنده داره طرف اومده متحد آمریکا رو که سالی میلیارد ها دلار باج میده زده توقع خویشتنداری دارن.تو خودت این سیاست رو در مورد پاکستان پیش بگیر به بقیه از نده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس