افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در اختیار شورای انقلاب فرهنگی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی است هر وقت نهایی شد خود شورای حل انقلاب فرهنگی طبیعتاً اعلام می‌کند.

به گزارش مشرق، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران عنوان کرد: افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی است و هر وقت نهایی شد خود شورای حل انقلاب فرهنگی طبیعتاً اعلام می‌کند.

وی افزود: هر مصوبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی تا زمانی که به تایید رئیس جمهور نرسیده نه قابلیت ابلاغ دارد نه تمام شده است.

ادامه دارد...

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۲
    0 0
    من معلمم! ۳۳ سال کار کردم ! از ۱۸ سالگی جذب شدم! کارم را دوست دارم چون در جوانی تجربه کسب کردم و در میانسالی با استفاده از تجربه در آرامش کار میکنم!! عزیزی که در ۳۰ و یا ۴۰ سالگی تازه جذب کار میشه فرصت تجربه نداره و خیلی زود فرسوده خواهد شد! معلمی با همه شغل‌ها فرق دارد و باید نیروهای جوان جذب شوند!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس