سرویس فرهنگی مشرق/گروه سینما - جنجال این روزهای سینما، مربوط به فریدون جیرانی و فیلم آخرش بود که از چند روز قبل از اکران با حواشی گسترده همراه شد. فیلمی که به عقیده برخی گروه های فرهنگی اثر تیره و زننده ای بوده و باید جلوی اکرانش گرفته می شد.

طی چند روز گذشته و با آغاز اکران فیلم «من مادر هستم» انصار حزب‌الله در دو بیانیه جداگانه نسبت به این فیلم اعتراض کردند. آن‌ها در بیانیه دومشان از تجمع مقابل وزارت ارشاد در روز شنبه (امروز) خبر دادند.



رضا میرکریمی در پی حواشی این فیلم طی یادداشتی نوشت: "فیلم جیرانی را در سینما جوان دیدم و نفهمیدم چرا با پخش آن مخالفت می‌شود. باید پذیرفت که در درون هر هشدار اجتماعی، واقعیتی تلخ نهفته است و نمی‌توان از این منظر به لحن بی‌پروا و احیانا تلخ یک فیلم ایراد گرفت. از محتوا که بگذریم، به نظرم این فیلم بهترین کار سازنده‌اش است، درست مثل فیلم‌های «بی خود و بی جهت» و «پذیرایی ساده» که آن‌ها هم خوش‌ساخت‌ترین آثار فیلمسازانشان هستند."


آیت‌الله نمازی، نماینده ولی فقیه در کاشان نیز روز در خطبه‌های نماز جمعه با انتقاد از ساخت فیلم‌های غیراخلاقی در سینمای ایران خواستار برخورد با عوامل فیلم  شد.



وی در این‌باره گفت: "پس از انتقادهای مطرح شده به مضمون غیراخلاقی این فیلم، بررسی‌هایی درباره محتوای "من مادر هستم" انجام شد که نتیجه بررسی‌ها این است که این فیلم نه تنها اثری ضداخلاقی و ضد مسایل تربیتی است بلکه مروج بداخلاقی و فساد اخلاقی نیز است.  اکران این فیلم ضدارزشی در ماه محرم ماه احیای ارزش‌های اسلامی کاری ناشایست است و انتظار می‌رود دستگاه قضایی سریعا نسبت به جلوگیری از اکران آن اقدام کند."

مدتی بعد فریدون جیرانی که در برابر سیل انتقاد ها و رو در روی معترضان نشست و اظهار کرد: زندگی شبه مدرن و شبه فرهنگی با نفسانیات انسان سر و کار دارد. این زندگی دارد کم کم بخشی از جامعه ما را به خودش آلوده می‌کند. این فیلم دارد این مساله را می‌گوید. من می‌گویم یک خانواده که اعتقاداتی ندارد، معتقد به یک سبک زندگی هست که روابط بی‌بند و بار درش وجود دارد و مردی که ته داستان هست و می‌گوید ما اشتباه کردیم و تمام خانواده متلاشی می شوند. کدام فیلم اینجوری داریم؟ من فیلمهای سینمای ایران را از 1309 تا حالا حفظم.



وی ادامه داد: فیلم من به شدت اخلاقیست. پایش می ایستم. اگر فیلم های دیگر مشکل داشته پای این فیلم می ایستم که فیلم مشکل‌ داری نیست. این فیلم نه در مورد زناست، نه در مورد خیانت است، نه اشاعه فحشاست. هیچ کدام از این‌ها نیست. حاضرم آدمهای دیگری که فیلم را دیده‌اند، از آن مقاماتی که شما بهشان اعتقاد دارید و بعدا حرفشان را می شنویم.

کارگردان من مادر هستم تصریح کرد: من نه روشنفکرم، نه از این اداهای روشنفکری دارم، نه دنبال این کارها بودم، نه دنبال فستیوال خارجی بودم، و نه فیلم برای فستیوال خارجی ساختم. تا حالا هم هیچ جایزه‌ای از فستیوال‌ های خارجی نگرفته‌ام. از فیلم‌هایی هم که به فستیوال‌های خارجی می‌روند، همین جا جلوی دوربین می‌گویم بشدت بدم می‌آید و منتقد همه آن فیلم‌ها هستم؛ بنابراین آن شکلی نیست که شما فکر کنی با کسی طرفی که دارد جنجال می‌کند و جو می‌سازد و دنبال این کارهاست. نه عزیز من. من فریدون جیرانی‌ام.

و اما سیاسیون! آقایان علي مطهري و بیژن نوباوه به اکران اين فيلم به شدت اعتراض کرده بودند. علي مطهري گفته بود وزير ارشاد بايد پاسخگوي معترضان باشد همچنين نوباوه هم گفته بود: تمام اعضاي کميسيون فرهنگي مجلس نسبت به ساخت اين فيلم ها اعتراض دارند. همزمان با آغاز اکران اين فيلم هم حميد رسايي يکي از اعضاي شوراي پروانه نمايش اداره نظارت و ارزشيابي ارشاد در گفت وگويي عنوان کرد که اين فيلم پروانه نمايش ندارد و مجوز آن منوط به اصلاح يک سري صحنه هاي فيلم است.


 اینها تمام حواشی این فیلم نبود شب گذشته، دهم آذر ماه، برنامه هفت میزبان حمید رسایی نماینده مجلس و سیدضیاء هاشمی رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان سینمای ایران بود تا به بررسی حواشی به وجود آمده برای اکران فیلم «من مادر هستم» بپردازد.

همین طور  غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم، وحید جلیلی روزنامه‌نگار و منتقد و مهدی عظیمی میرآبادی سرپرست اداره نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی به صورت تلفنی روی خط برنامه آمده‌اند و در مورد این فیلم و خواشی آن سخن گفتند.

در ادامه مهمترین و داغترین صحبت های مطرح شده در این برنامه را تقدیم حضور مخاطبان ارجمند می کنیم.

حمید رسایی:

*مشکل اصلی ما در حوزه سینما این است که متاسفانه در جهت سیاستگذاری‌ها و آیین‌نامه‌ها دچار مشکل هستیم. آیین نامه های ما مربوط به  16 تا 17 سال قبل است بنابراین باید تمهیدی در جهت تغییر آنها صورت گیرد. مسئولان فرهنگی ما منتظرند تولیداتی ساخته شود که نهایت کاری که می کنند اعمال ممیزی است.



*
در این فیلم سه زن هستند که هر کدام به نوعی مادرند اما هیچ کدام بر طبق عرف و اصول و رفتارهای یک مادر برخورد نمی کنند. حتی من پیشنهاد کردم که نام فیلم را" من مادر نیستم" بگذارند. در این فیلم دو خانواده هستند که متاسفانه هر دو به سبک زندگی دینی و ایرانی پایبند نیستند البته جیرانی می خواهد همین مسئله را نشان دهد اما معضل فیلم نتیجه گیری آن است که کارگردان نتوانسته به درستی مسئله قصاص را به تصویر بکشد.

*
اعتراض به فیلم طبیعی است، این موضع گیری ها از جمله موضع ائمه جمعه تشکل ها ، انصار حز بالله طبیعی است. این افراد حساسیت دارند و شمشیرهای نظام هستند اما در شرایط فعلی اقدامات عملی جایش نیست.

*
استناد به بند میم وصیت نامه امام راحل برای حضور خیابانی در شرایط فعلی را جایز ندانست و گفت که زمانی این بند اجرایی می‌شود که مسئولان در غفلت باشند و در حال حاضر این‌گونه نیست.


سید ضیاءهاشمی

*جیرانی و تیمشان با درایت به سمت به تصویر کشیدن خانواده ای رفته که به سبک غربی زندگی می کند و بی بند و باری را در آن به خوبی نشان داده وعاقبت آنها را به نمایش می گذارد.

*ما مظاهر فساد را به ندرت می توانیم نشان دهیم. ما هم با نمایش شیشه مشروب و سیگار کشیدن مخالفیم اما سبک زندگی غربی را چگونه باید نشان دهیم با چه ابزاری؟ این فیلم به نظرم هشداری برای خانواده ها و جوانان است و تاثیرات زندگی غربی و یک شبه ره صدساله رفتن را به خوبی نشان می دهد.

*هيچ فيلمي بدون پروانه نمايش در شوراي صنفي ثبت قرارداد براي اکران نمي شود و قطعا "من مادر هستم" هم مجوز نمايش داشته است.

سید غلامرضا موسوی

*فیلم ما نه درباره خیانت است، نه درباره  زنا و نه درباره فحشا است. فیلم ما  اخلاقی است  و یک نوع زندگی غربی و تبعات آن را به چالش می کشد اینکه ندیده تحت تاثیر تحریکات پشت پرده هستند من تعجب می کنم.

*دوستان می توانند نظر خود را در مورد فیلم بگویند، و حتی از مردم بخواهند که فیلم را نبینند، اما نمی توانند حکم صادر کنند.

*این ها در جایگاهی نیستند که بخواهند به قانون استناد کنند و به عنوان قاضی در مورد فیلمی حکم صادر کنند. در هر کار فرهنگی ممکن است اشتباه هم رخ دهد. من معتقدم که این فیلم اخلاقی‌ترین فیلم کارنامه 30 سال اخیر من است.


وحید جلیلی

*
تا این لحظه هر بحثی مطرح شد رپرتاژی برای فیلم بود.



*فیلم از این جهت که نشر اکاذیب می کند و تصویر دروغین از نظام قانون اسلامی ارایه می دهد قابل توقیف و پیگیری است.

*
ریدون جیرانی کارگردان فیلم های «پارک وی»، «آب و آتش»، «سالاد فصل» است که در همه فیلم ها سبک خود را پی گرفته است . با سرمایه  سازمان تبلیغات اسلامی «آب و آتش» را ساخت .

*
مسئولین فرهنگی ما چه می کنند.آقای جیرانی با این تفکرات و کارنامه آنتن زنده رسانه ملی را در اختیار داشت اما اگر چند حزب اللهی صحبت و اظهار نظر کنند اینها متهم به  دیکتاتور و  خفقان می شوند.


فرج ا... سلحشور، درباره فیلم "من مادر هستم" فریدون جیرانی گفت: شدت علاقه فیلمسازان و هنرپیشگان ایرانی به غرب تا جایی است که هر وقت سراغی از این بازیگران می‌گیریم باید آنها را در کشورهای غربی پیدا کنیم.
 
وی با خطاب قرار دادن کارگردان فیلم "من مادر هستم " بیان کرد: آقای جیرانی چه بخواهد یا نخواهد و یا سازندگان فیلم "یک خانواده محترم" چه بخواهند چه نخواهند در حقیقت آب در آسیاب دشمن می ریزند و در مقابل قرآن و اسلام ایستاده‌اند و فکر می‌کنم که اینها آگاهانه هم ایستاده‌اند و باور نمی‌کنم که آقای جیرانی نداند که چه می کند؛ بلکه خوب می داند که چه فیلمی ساخته است و فیلمش را می سازد به این خاطر که از این انقلاب و مملکت متنفر است و به دنبال ضربه زدن به آن است.



این کش و قوس ها و جنجال ها نتیجه جالبی داشت!

پایان‌بندی فیلم سینمایی «من مادر هستم» به کارگردانی فریدون جیرانی تغییر می‌کند.

امروز مهدی عظیمی سرپرست اداره کل نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی گفت: مطابق نظر شورای عالی اکران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با حضور وزیر محترم تشکیل شده است برای جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم یا برداشت نادرست در خصوص حکم حیات‌بخش قصاص، تغییر و حذف لازم در انتهای فیلم سینمایی «من مادر هستم» تعیین و ابلاغ شد.

وی ادامه داد: ضمن تشکر از سازندگان فیلم، اصلاحیه‌های مورد نظر اعمال شده و تمام کپی‌های نمایش را در سطح کشور دربرخواهد گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 35
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • شلمان خلیل شلمان ۱۳:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    اینقدر که می گن فیلم بدی نبود به نظر من
  • ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    وحید جلیلی تا الان دو بار فریدون جیرانی را به مناظره دعوت کرده و در هر دو بار فریدون خان خلف وعده کرده.بعد همین آقای جیرانی مدعی است که حاضر به صحبت با معترضان است.آقای جیرانی مردم را چه فرض کردید؟؟؟؟تا کی مظلوم نمایی؟؟؟؟؟
  • رضا ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    فکر میکنم که فریدون جیرانی و افرادی مثل اون به دلیل درک وآشنایی کمی که با مفاهیم اسلامی داره دچار چنین مشکلاتی میشه،مشخصه که فیلم خوش ساختی ساخته ومیخواسته یکی از معضلات قشر اجتماعی که خودش باهاش درگیره مطرح کنه ،منتها به علت همون درک ناکافی ناخواسته مسائل دینی رو زیر سوال میبره،باید بدونیم که این مهم نیست که منظور جیرانی چی بوده،این مهمه که چه چیز در تماشاگران القا میشه
  • رضا ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    فکر میکنم که فریدون جیرانی و افرادی مثل اون به دلیل درک وآشنایی کمی که با مفاهیم اسلامی داره دچار چنین مشکلاتی میشه،مشخصه که فیلم خوش ساختی ساخته ومیخواسته یکی از معضلات قشر اجتماعی که خودش باهاش درگیره مطرح کنه ،منتها به علت همون درک ناکافی ناخواسته مسائل دینی رو زیر سوال میبره،باید بدونیم که این مهم نیست که منظور جیرانی چی بوده،این مهمه که چه چیز در تماشاگران القا میشه
  • مهدی ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    این خیلی حرف نپخته ایه که بگیم تماشاگران ما هوشمندن واگر ما این مسائل رو هم بگیم اونها تمییز میدن و یا تاثیری روشون نمیذاره،مثل این میمونه که بگیم تو ساندویچ اگر به فرض گوجه فاسد باشه چون مشتریا قوین یا میتونن اونو تشخیص بدن پس اشکال نداره،بفروش بره...
  • ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    وقتی داریم سنگرامونو ازدست میدیم چه بهتر که نابودشون کنیم تا دشمن هم نتونه ازش استفاده کنه. هر کی موافقه مثبت بده
  • حق جو ۱۵:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    برادرهای حزب الهی ما سی سال فرصت داشتن برن فیلم سازی یاد بگیرند اما متاسفانه فقط تحصن کردن رو یاد گرفتن.
  • حسین ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    یعنی ما تا این حد کمبود فیلمساز متعهد و معتقد داریم؟؟؟ پس فیلمسازان انقلابی ما کجا هستند؟ چرا کسی نظری نمیده ؟ آخه سکوت تا کی؟؟؟/
  • ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    نه خیر هرگز این طور نبوده. برو ببین تمام مسیری که یک فیلم ساز باید طی کنه در حاکمیت چه کسانی هست اون وقت اظهار نظر بفرمائید. اصلا انقلابی در عرصه هنر به طور عام و سینما به طور خاص نیفتاد بلکه می توان گفت که عرصه ای شد برای پناه ضد انقلاب. حتی برای سینما رفتن و تماشای فیلم هم برادرهای حزب اللهی بدون مسامحه و عدول از سبک زندگیشان نمی توانند اقدامی کنند.
  • ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    هضم شدند.
  • حمید ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    شما دعوا کنید من و تو gem هستند که مردم را سرگرم کنند
  • مترسک ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    این سینما و تلویزیون که ورشکسته شد رفت.دارن مختار رو دوباره پخش میکنن به بهانه محرم یکی نمیاد بگه اینا نمی تونن فیلم بسازن خوردن به پیسی!کم آوردن حالا هم یکی میتونه فیلم خوب بسازه نمیزارنش.انصار حزب الله هم شد پلیس بهشت!!!!!!!!!!!
  • مشکات ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    همه چی زیر سر وزارت ارشاده مسخره تر از این چی می تونه باشه که یه فیلمی که روی پردس تازه اصلاح کنن همچنین به نظرم اگه مضمون یه فیلم بده نباید پروانه ساخت بگیره، اگه بعد از ساخت دیدن که فیلم مشکل داره نباید پروانه نمایش بهش بدن اما اگه این دوتا کار رو نکردن و فیلم رفت روی پرده نباید جنجال راه انداخت چون باعث می شه فیلم بیشتر از اون چه که هست بزرگ بشه
  • مریم ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    برای سینمای ارزشی و فاخر باید فاتحه خواند
  • ۲۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    فقط بلدند بیانیه بدهند. آقای سلحشور با بودجه سیما ، فیلم برای تلویزیون درست میکنه بعد میبره تو سینما، این اشکال نداره که بیت المال مال مفت دیگه بعدش هم انکار نمیشه کرد که بعضی واقعیت ها وجود دارند این یه سری واقعیت های جامعه است حزب اللهی های سینما هم واقعیت های دیگه جامعه رو نشون بدهند بعد گرایش ها رو بررسی کنند مسعود فراستی هم همین رو میگه حرف داری فیلم بساز قشنگش رو هم بساز نه اینکه ...
  • مح ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    خداشفات بده
  • جعفر خانی ۲۱:۲۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    مشکل اصلی ما در اینگونه مباحث این است که ما کارگردان و تهیه کننده با تفکرات اسلامی نداریم نه اینکه کارگردانان ما مسلمان نباشند نه بلکه تفکر اسلامی باید در روح و جان اینها نفوذ بکند تا بتوانند فیلمی اسلامی و رد خور شان دی تولید کنند. اگر مایه اصلی تفکر کارگردان دین باشد حتما فیلم تولید شده نیز اسلامی خواهد بود.
  • صاعقه ۲۲:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    فكر نمي كنم با اين تعبيرات تو هيچ يك از بچه هاي حزب اللهي دوست داشته باشه برادر تو باشه
  • ۲۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    مخالفت با فیلم و جلوگیری از اکران آن فقط بخاطر اینکه یک دسته آدم تندرو و افراطی هوچیگری میکنند کار معقولی نیست خیلی از افراد ملت هم با فیلم های صدا و سیما و فیلم های جهت دار ایدئولوژیک موافق نیستند ولی آنها را تحمل میکنند در کشور سلیقه های متفاوتی هست ولی فقط یک سلیقه با زور و هوچیگری حرف خود را به کرسی می نشاند این بساطی است که یک عده اقلیت محض بر این کشور و مردم مظلوم آن تحمیل کرده اند .
  • ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    قبول کنیم فیلم سازان ما از تماشاگران عقب افتاده اند! سیر نظارت بر فیلمها نیز از هر دو اینها.
  • آشنا ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    مشکل آقایانی که فیلم را ساخته اند این است که 1)جا پای دین می گذارند در حالی که خود سررشته ایی از دین ندارند لذا در کار و فیلم ساختن کار خرابی می کنند 2) ادعای فیلم سازی دارند البته منکر نیستم ولی باید دید در فیلم خود چه چیزی را بدست می آوریم وچه چیزی را از دست می دهیم 3) اگر واقعا هدف تبیین بد بودن این قضایا است وقتی علمای دین می فرمایند که این فیلم را متوقف کنید آیا جیرانی رفته از علمای دین برای فیلمی که محتوای به اصطلاح دینی رادارد نظر بگیرد وکمک بخواهد والسلام علی من اتبع الهدی
  • ۲۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    العان یعنی در این زمان که من این پست را می گذارم شبکه تهران یک فیلم گذاشته بود به اسم پلیس ویژه کلی بگم فیلم از کشور برزیل بود و دو چیز را نشون می داد یکی اینکه تو شهر های برزیل مواد بسیار زیاد هست و همه هم یک تفنگ دارند دوم اینه این که پلیس ناتوان است زیرا خود پلیس و مسئولان بالاتر همه دارای فساد هستند خب حالا اگر نکته دوم را حذف کنیم و به خواهیم همون قاچاق و مواد را تو ایران درست کنیم بعد از درست شدن فیلم دوباره می ریزند تو خیابون که وای دارد جامعه ایران را بد!!!!!!!!! نشون می دند مگر تو جامعه ما مواد هست یا مثل فیلم جدایی نادر از سیمین یک خانواده ای که همزان درگیر طلاق زوجین و قتل می شود در اینکه فیلم فرهادی از لحاظ فنی و... تو دنیا شاهکار بود شکی نیست اما تو چهل تا جشن واره فیلم جایزه برد هیچ کس هیچ چیز نگفت اما تا تو جشنواره گولدن گلاب بهترین شد و...... که چرا فیلم افرادش ملتهب هستند یا چرا فضای دادگاه شلوغ است و.... یکسری بهانه الکی و بچگانه که چرا فیلم تو غرب جایزه برده این فیلم سیاسی است !!! حالا همه هنرمندان و.... و... تو دنیا این اثر را تحسین کردند البته این (درباره جدایی نادر از سیمین) نظر من است سینما بعنی زبان دنیا می شود به هر نحوی ازش استفاده کرد می شود باهاش تو ایران درباره مواد و نمی دونم سیاسی و... و... فیلم ساخت ، مثل این فیلم نباید سینما با سلایق بعضی ها جلو برد باید خیلی ها دیده سطحیشون را بگذارند کنار مشرق لطف کن نظرم را بذار
  • ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۱
    0 0
    حق جوی ناحق گو ...
  • تقی ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    من کلا با جیرانی و اغلب فیلمسازان به دلیل برخی عقایدشان مخالفم اما این ائمه محترم جماعت اول فیلم ها را ببینند بعد اظهار نظر کنند ،انصار حزل الله هم مثل خوارج فقط تا نوک بینیشونو می بینند
  • محسن ۰۰:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    فيلم داستاني بسيار زيبايي است.اين فيلم كاملا اخلاقي است.به شدت از حرمت خانواده دفاع مي كند.همين طور كه فيلم سنتوري بهترين فيلم براي اعتياد بود.
  • ۰۱:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    یه سوال دارم؛اینکه به نظر شما با این روند که در پیشه تا 5ساله دیگه اصلا کسی جرات ساخت فیلم جدی را خواهد داشت؟؟؟ دوستان عزیز تو رو خدا یه وقت یه طوری رفتار نکنیم که جامعه اسلامیمون بشه یه جامعه دیکتاتوری جدید و خفقان همه جا رو بگیره وما فکر کنیم همه چیز گل و سنبله
  • شلمان خلیل شلمان ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    آقای ناشناس عزیز! برادران حزب اللهی هر وقت هر کاری خواستن کردن. فیلم خوب ساختن هم کاری براشون نداره بیخود جو نده عزیزم
  • ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    دوستان لطفا بعد از دیدن فیلم نظر بدن
  • ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    ؟؟؟
  • تراويس ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    اين قدر درباره اين فيلم بحث كرديد/بيانيه داديد/تمجيد كرديد/تقبيح كرديد/گفتيد اين اخلاقي ترين فيلم جيراني است/گفتيد اين شنيع ترين فيلم تاريخ سينماي ايران است!/ تحصن و تجمع كرديد/ وگفتيد و گفتيد كه مجبور شدم در شرايطي كه سينماي ايران از روند نبود مخاطب واقعا رو به تعطيلي است و فقط با زور يارانه هاي دولتي تونسته به حيات كجدار و مريضش ادامه بده، برم و اين فيلم رو ببينم !!! و نظر بنده حقير اينه كه دوستان معترض دوآتيشه و آماده تجمع و بيانيه و ختي پايين كشيدن فيلم از پرده، فيلم رو اشتباهي گرفتند حالا اگر اين واكنش ها رو به "يك خانواده محترم" داشتند خب يه چيزي ولي رويكرد كلي فيلم "من مادر هستم" اتفاقا سالمتر از فيلمهاي ديگر اقاي جيرانيست (فيلم در يك نماي كلي داره اضمحلال ناگزير سبك زندگي غرب زده در خانواده هاي بي بند و بار تازه به دوران رسيده و نوكيسه رو نشون ميده) پس دوستان خيلي معترض خواهشا خواهشا خواهشا برين و اين فيلم را ببينين اصلا تو رو خدا بيشتر فيلم ببينين لااقل فيلم هاي خوب و ارزشيتون را برين ببينين ( سيب و سلما- روزهاي زندگي-روز واقعه- شور شيرين و .... كه احتمالا جزو فيلمهاي مورد تاييدتان هست در سالنهاي خالي از تماشاگر اكران شدند اين رو به عينه ديدم چون مثلا فيلم زيباي روزهاي زندگي رو در شرايطي با همسرم ديدم كه ما دونفر دقيقا نيمي از تماشاگران را تشكيل ميداديم !!!)
  • ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    اظهار نظرها زود و عجولانه بود بدترین و بهترین گفتن هم نسنجیده بود در هر موضوع باید دلیل خوبی بدی را باید شمرد و از هیجان بی دلیل دوری کرد که خیلی خطرناک است
  • میثم ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    در مورد فیلم سنتوری من هم همین نظر را دارم. و بارها گفته ام به اطرافیانم.
  • ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    خوبی بابا...!!؟
  • ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۲
    0 0
    احسنت حرفت جالب بود حالا کو گوش شنوا آقایون تو این اوضاع مملکت دیدن هرکسی سرش یه جایی گرمه گفتن ما بی کار نباشیم سریع یه بیانیه دادن حالا اگه پرواز در شب هم رو پرده بود بد موقعی رفته بالای پرده تیرشون سلحشور که از خودشون هم بود رو می گرفت یه چندتا فاشیست نیوز هم دسته شونه هر حرکتی که میخوان میکنن. تریبون نماز جمعه هم که اصلا سندش رو برای انصار زدن انلاین صدای الله کرم ازش پخش میشه.
  • اندیشه ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
    0 0
    سلام الان که نظر می نویسم تقریباً اطمینن دارم که دوستان مشرق آن را در ستون نظرات نخواهند گذاشت.اما به نظرم رسید که این نکته را عرض کنم ن فیلم آقای جیرانی را دیدم و با تمام آثار ایشان از سابق اشنا بوده ام همان گونه که آثار سایر کارگردانان ایرانی و خارجی را تمام و کمال رصد می کنم،چون معتقدم اگر ما علاقه مندان به نظام و انقلاب در قضاوت های خود عالانه و دقیق نباشیم محکوم به سکوت خواهیم بود. به هر حال برداشت من از آخرین اثر آقای جیرانی این است که این اثر در میان سایر آثار ایشا اعم از سینمایی و سریال اثر رئال، متفاوت و خوش ساخت بود اما متاسفانه علیرغم به تصویر کشیدن بسیار دقیق ویرانی بنیان خانواده در فضای زندگی بی بند و بار اشکالات اساسی در تصویر سازی از قوانین فقهی و قضایی و القا این احساس به مخاطب که مفهو قصاص با علامت سوال مواجهه می شود اشکال جدی آن بود که البته اشکال کوچکی نیست. به نظر من لازم است دغدغه مندان فرهنگی که بدون شک شما با ایشان اشنا هستند به در فضای علمی به تبین دقیق اشکالات محتوایی اثر بپردازند تا مخاطبی که منطقاً از اشکالات واضح اثر اطلاع ندارد دچار سو تفاهم اعتراض سیاسی به اثر نگردد. تا مخاطب بداند اگر خانواده بی بند و بار آوا او را به کا نابودی کشاندند اما قوانین فقهی و دینی به همان اندازه حافظ روح و جان این دختر قربانی است نه دردی بر آلام او.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس