کد خبر 1744964
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
اولین اظهارنظر سرپرست نخست‌وزیری یمن: از حمایت از غزه دست نمی‌کشیم

سرپرست نخست‌وزیری یمن در واکنش به شهادت نخست‌وزیر این کشور توسط رژیم صهیونیستی، تأکید کرد یمن با این جنایات، دست از حمایت از مردم غزه نمی‌کشد.

به گزارش مشرق، «محمد مفتاح» سرپرست نخست‌وزیری دولت «سازندگی و تغییر یمن» گفت «دشمن صهیونیستی فکر می‌کرد جنایتش بر موضع ما تأثیر می‌گذارد، اما ما عقب‌نشینی نخواهیم کرد».

وی افزود «ما برای فداکاری و انجام وظیفه خود کاملا آماده‌ هستیم. ما از موضع خود در حمایت از غزه عقب‌نشینی نخواهیم کرد».

مفتاح با بیان اینکه ملت یمن ذلت نمی‌پذیرد، خطاب به مردم غزه اعلام کرد دولت و ملت یمن با جان و روح خود همواره در کنار آنهاست.

ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در جریان حمله به مناطق مختلف صنعا، پایتخت یمن، «احمد غالب الرهوی»، نخست‌وزیر این کشور را به همراه چند مسؤول دولتی به شهادت رساند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    1 0
    همتون رفتنی هستید اینکه چطور حاضرید بجای آینده کشور خودتونو فدا روسیه کنید و ایران جای تعجب داره عاقبت خوبی در انتظار این راه نیست نمونه سوریه
  • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
    0 0
    ترور خواهی شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس