سردار شکارچی

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دشمن با استفاده از سلاح‌های پیشرفته و جنگ ترکیبی تمام‌عیار، به دنبال براندازی نظام در یک‌هفته بود اما در محاسبات خود دچار اشتباه شد.

به گزارش مشرق، سردار ابوالفضل شکارچی در مراسم تجلیل از فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران، پیروزی در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی را ناشی از اراده ملت و رهبری حکیمانه ولی فقیه و مجاهدت و ایثار نیروهای مسلح دانست و بر لزوم توجه به جنگ نرم و رسانه‌ای تأکید کرد.

شکارچی با بیان اینکه به لطف خداوند، در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی پیروز شدیم، اظهار کرد: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم.

وی با اشاره به حمایت بسیاری از کشورهای غربی از رژیم صهیونیستی در این جنگ، یادآور شد: آتش‌بس پیشنهادی آن‌ها در واقع به آنان تحمیل شد.

شکارچی تاکید کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران در همراهی با رزمندگان سلحشور اسلام، نقش مؤثری در این پیروزی ایفا کردند و ما در ۱۲ روز جنگ تحمیلی، با یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار مواجه بودیم.

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: دشمن با استفاده از سلاح‌های پیشرفته جهانی و یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار، به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی در مدت یک هفته بود اما در محاسبات خود دچار اشتباه شد.

وی چهار رکن اساسی پیروزی را توکل به خداوند، رهبری حکیمانه ولی‌فقیه، حمایت همه‌جانبه مردم و مجاهدت رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح دانست.

شکارچی با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از کشور و ملت، افزود: در جنگ نرم و شناختی، ما به‌طور مداوم با دشمن درگیر هستیم و این رسالت اصحاب رسانه و خبرنگاران را سنگین‌تر می‌کند. خبرنگاران سفیران آگاهی و دانایی هستند و اگر اصحاب رسانه به خوبی عمل کنند ضمن امیدآفرینی و اعتماد افزایی در جامعه، می‌توانند دشمن را به ناکامی و یأس برسانند.

معاون فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح همچنین بر اهمیت تبعیت از رهبری، حمایت از نیروهای مسلح و تقویت انسجام ملی تأکید کرد و گفت: رسالت سنگین تبیین این موارد مهم، بر دوش اصحاب رسانه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 23
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 10
  • هاشمی IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    25 2
    لطفا تاریخ و زمان دقیق وارد کردن شکست به دشمن و قتل عام فرماندهانش را بفرمایید تا ما هم بدانیم
    • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      7 5
      در جنگ روایت شکست خوردید
    • احمد IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
      3 9
      کشته شدن ۳۰ خلبان اسراىیل فقط در یک حمله، افرادی که ذره ای سواد نظامی دارن خوب میدونن که تربیت یک خلبان جنگنده اف ۳۵ یا... هزینه ای سرسام آور داره، من نمیدونم که تو سایبرصهیون هستی یا دلسوز اما اگر اولیش هستی با توجه به اینکه اربابتون رسما سازمانی به نام سازمان سانسور داره، طبیعتا شماها با پشت گرمی به همین موضوع و پنهان مانده نتایج حمله ايران حالا درخواست میکنید که تاریخ و ساعتش هم اعلام بشه، بنابراین: پاسخ سوالت رو عاقلان دانند
    • IR ۰۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
      0 3
      فوری قابل توجهشورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه. از همین آلان باید جلوی ورود کشتی های این سه کشور به خلیج فارس گرفته شود. پس از برگشت قطعنامه ها این کارفایده ای ندارد. آلان وقت این کاراست تا شاید جلوی برگشت قطعنامه ها رابگیرد.
    • IR ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۴
      0 0
      ۱۲:۲۷ توهم خانمان سوز کشته شدن ۳۰ خلبان؟!!!! خخخ احتی صداوسیما هم جرات گفتن همچین تخیلاتی رو نداشته
  • سعید IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    24 3
    دو بار دیگه اینطور پیروز بشیم هیچ سرداری برامون نمیمونه
    • IR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      19 2
      اشکال ندارد از روسیه وارد می کنیم
    • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
      4 9
      خیلی از روسیه سوزش دارین؟
  • IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    6 12
    اگر می‌خواهند از موشک‌های ایران بزرگ در امان باشند باید تل‌آویو و حیفا را زیر زمین بسازند ...
  • BR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    7 0
    خدا کنه دشمن همین گونه شکست بخوره ونابود بشود
  • مهاجر IR ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    12 0
    سردار معتقده جنگ رو بردیم ایشان در مورد حضور بازرسان آژانس در تاسیسات هسته ای ما، چیزی نگفتن
  • IR ۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 9
    معتقدین به شهادت هرگز شکست را نمی بینند، شکست فقط یک مرحله از راهیست که منتج به پیروزی میشود؛ یک حلقه ی دوار از مرحله ی شکست تا پیروزی و از آن تا دوباره به گاهی شکست. آیا میپرسی تا کی این حلقه ادامه پیدا میکند؟ آنقدر پیش خواهد رفت که منابعت مشخص کند، هر زمان منابعت رو به اتمام رفت تازه آن زمان فکرها و اندیشه ها بکار گرفته خواهد که وانگهی! داریم چه میکنیم؟ بیایید خدا را به جان نائبش در زمین بخوانیم، که آن روز برای سرزمین مان هرگز نیاید که دشمن ما و دشمنش، مومنان به او را درگیر حلقه های تکرار کنند و خودشان در گوشه ای آرام بسازند و در آسایش قدرت و بزرگی اهریمنی بسازند. برای خدا هم که شده با پتک بر سر تندروهای زمانه بزنید، کنترل کنید و فرصت پیشرفت رو از شیاطین زمین بگیرید.
  • IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    3 0
    شوخی نکن
  • TR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    2 0
    حالا اگه یه هفته بشه یه سال ، مشکلی پیش میاد ؟؟؟!!
  • IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    9 2
    بزار افتضاح ۱۲ روزه را فراموش کنیم
  • Ali DE ۰۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    2 2
    برای شکست و آدب کردنی رژیمی فاشیستی؍ کودک و نسل کشی اسقاتیل شما نیاز به وحشت آتمی با کلاهک های تاتکتیکی و استراتیژیک و.. دارید! بازدارندهگی واقعی در زمانی کنونی تنها و تنها با وحشتی اتمی بدست میآید!!!
  • یزدان CA ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    10 2
    خخخخ خداوکیلی چی میزنین شما
  • IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    0 3
    فوری قابل توجه وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی از همین آلان باید جلوی ورود کشتی های این سه کشور به خلیج فارس باید گرفته شود. پس از برگشت قطعنامه ها این کارفایده ای نداری. آلان وقت این کاراست تا شاید جلوی برگشت قطعنامه ها رابگیرد
  • IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    2 3
    باز هم قمپوز.واقعیت اینه که نه شکست خوردیم و نه پیروز شدیم.همین غرور بی جای شماست که باعث شده چنین ضربات مهلکی بخورید.دست از شعار دادن بردارید و در خفا خودتان را ثابت کنید.
    • IR ۰۸:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
      1 0
      من باختم بدم باختم
  • DE ۱۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    4 2
    واقعیت چیز دیگری میگوید !
  • حجت جوادی IR ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۷
    1 3
    آقای شکارچی عزیز ما در جبهه نظامی به حمدالله دشمن را شکست دادیم ولی در داخل غربگرایان بی وطن پست های حساس را اشغال کرده اند و اقتصاد و فرهنگ رو به قهقرا می برند
  • US ۰۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    2 0
    شکار شکارچی ...فک کنم اسم عملیات بعدی این باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس