پاکستان از پناهجویان افغان تحت پوشش آلمان خواست اسلام‌آباد را ترک کنند

پاکستان از پناهجویان افغان که تحت برنامه‌های حمایت آلمان قرار دارند، خواست تا شهر اسلام‌آباد را ترک کنند.

به گزارش مشرق، رسانه‌های افغانستان به نقل از منابعی در پاکستان گزارش دادند که دولت اسلام‌آباد از تمام پناهجویان افغان تحت پوشش برنامه‌های حمایتی آلمان خواسته است که از اسلام‌آباد خارج شوند. برخی از این افراد قبلاً تأییدیه پذیرش آلمان را دریافت کرده و برخی دیگر در انتظار مصاحبه و دریافت ویزا هستند.

پیش‌تر، پلیس پاکستان ۴۵۰ پناهجوی افغان را در مهمانخانه‌هایی در اسلام‌آباد بازداشت کرده بود تا روند انتقال آن‌ها به آلمان انجام شود، اما با رایزنی‌های دیپلماتیک آلمان، اخراج ۲۴۵ نفر از آن‌ها متوقف شد و اکنون این افراد موقتاً در مهمانخانه‌های تحت پوشش مالی آلمان در کابل و جلال‌آباد اسکان یافته‌اند.

این افراد عمدتاً شامل کارمندان پیشین نهادهای آلمانی و خانواده‌های آن‌ها هستند که پس از بازگشت حکومت طالبان در سال ۲۰۲۱ به عنوان گروه‌های در معرض خطر شناسایی شدند.

همچنین گزارش شده است که ده‌ها تن از پناهجویان افغان اکنون در شهر پیشاور مستقر شده‌اند، در حالی که بیش از دو هزار نفر دیگر همچنان در پاکستان منتظر انتقال به آلمان هستند.

وزارت کشور پاکستان اوایل فروردین ماه سال جاری نیز هشدار داده بود هزاران پناهجوی افغان که برای مهاجرت به کشورهای غربی درخواست داده‌اند، اگر قبل از پایان ماه آوریل (۱۰ اردیبهشت) توسط کشورهای میزبان منتقل نشوند، احتمالاً از پاکستان اخراج خواهند شد.

با این حال، انتقال پناهجویان افغان از پاکستان به آمریکا و آلمان به رغم ضرب‌الاجل‌های پاکستان سریع اتفاق نخواهد افتاد و حتی سرنوشت هزاران پناهجوی منتظر انتقال به آمریکا نیز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
    2 0
    لعنت‌به‌این‌افاغنه‌همه‌حا‌هستن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس