sac

اوکراین و شرکایش در ناتو بارها تلاش کرده‌اند با تحریک و شیطنت، مجارستان را به اتحاد علیه مسکو بکشانند. در آخرین نمونه خطوط لوله‌ی نفتی که از روسیه به مجارستان می رود، مورد حمله اوکراین{ناتو} قرار گرفت

به گزارش سرویس جهان مشرق، یکی از کشورهای اروپایی که از شروع جنگ روسیه و اوکراین، حاضر به تن دادن به سیاست‌های ناتو علیه مسکو نداد و تا به امروز تلاش کرده که بی‌طرف بماند، کشور مجارستان است. اوکراین و شرکایش در ناتو بارها تلاش کرده‌اند با تحریک و شیطنت، مجارستان را به اتحاد علیه مسکو بکشانند. در آخرین نمونه از این تحریکات، خطوط لوله‌ی نفتی که از روسیه به مجارستان می رود، مورد حمله اوکراین(ناتو) قرار گرفت.

وزیر خارجه مجارستان، پیتر سیارتو، در واکنش به این اقدام در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشت:

واکنش مجارستان به اقدام تروریستی اوکراین/ نفت ما را بزنید، از برق خبری نیست!

" اوکراین بار دیگر به خط لوله نفت منتهی به مجارستان حمله کرده و جریان انتقال را قطع کرده است. این حمله اخیر علیه امنیت انرژی ما ظالمانه و غیرقابل قبول است!

پاول سوروکین، معاون وزیر انرژی روسیه، به من اطلاع داد که کارشناسان در حال تلاش برای بازسازی ایستگاه ترانسفورماتور ضروری برای بهره‌برداری از خط لوله هستند، اما در حال حاضر نمی‌توانند بگویند چه زمانی تحویل‌ها از سر گرفته خواهد شد.

به مدت ۳.۵ سال بروکسل{مقر اتحادیه اروپا} و کیف سعی کرده‌اند مجارستان را به جنگ در اوکراین بکشانند. این حملات مکرر اوکراین به منبع تغذیه انرژی ما نیز در راستای همین هدف است.

بگذارید واضح بگویم: این جنگ ما نیست. ما هیچ ارتباطی با آن نداریم و تا زمانی که ما مسئول باشیم، مجارستان از آن دور خواهد ماند.

در نهایت، یادآوری به تصمیم‌گیرندگان اوکراینی: برق مجارستان نقش حیاتی در تأمین انرژی کشور شما دارد..."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
    1 3
    اینو ول کنید مجارستان چطور برق تامین میکند کخ نیاز تامین و صادر هم میکند ؟؟؟؟. ما یاد بگیریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس