کد خبر 1741608
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲
انتشار خبر مرگ قبل از کشف جسد / پلیس فامیل مشکوک را احضار کرد

جسد زن سالخورده در خانه‌اش پس از انتشار مشکوک خبر مرگش در اینستاگرام یکی از اقوام کشف شد.

به گزارش مشرق، چند روز پیش، زن جوانی با تماس تلفنی پلیس را در جریان اتفاقی عجیب قرار داد. او گفت: «مادرم تنها زندگی می‌کرد و ما هر چند روز یک‌بار به او سر می‌زدیم. چند روزی بود هرچه تماس گرفتم جواب نداد. ابتدا تصور کردم با دوستانش به سفر رفته و نگرانی به دل راه ندادم. اما صبح امروز یکی از بستگان با من تماس گرفت و مرگ مادرم را تسلیت گفت!»

زن جوان افزود: «از شنیدن این حرف شوکه شدم و پرسیدم چرا چنین چیزی می‌گویی؟ او گفت خبر فوت مادرم را در صفحه اینستاگرام یکی از اقوام به نام فتانه دیده است که عکسی از مادرم گذاشته و برای ما تسلیت نوشته است. وقتی خودم صفحه فتانه را دیدم، واقعاً حیرت‌زده شدم. فوراً به خانه مادرم رفتم اما هرچه زنگ زدم، کسی در را باز نکرد. حالا از پلیس کمک می‌خواهم.»

با اعلام این موضوع، مأموران کلانتری با هماهنگی قضایی وارد عمل شدند. آنان به محض ورود به خانه با صحنه‌ای هولناک روبه‌رو شدند؛ جسد زن سالخورده زیر پارچه‌ای روی زمین افتاده بود. در بررسی‌ها مشخص شد که خانه به هم ریخته و وسایل ارزشمند او نیز به سرقت رفته است.

جسد برای بررسی علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و پرونده تحت نظر بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت. از سوی دیگر، با توجه به انتشار عجیب خبر فوت زن سالخورده پیش از کشف جسد در اینستاگرام، بازپرس دستور احضار فتانه ــ فامیل قربانی ــ را صادر کرد تا مشخص شود او چگونه پیش از پلیس و خانواده، از مرگ زن باخبر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    59 0
    حالا کاری به فتانه ندارم محض رضای خدا روزی یکبار سراغی از مادرتون بگیرید جواب نداد نزارید سه چهار روز بگذره
    • DE ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
      12 2
      اتفاقا من با فتانه‌ کار دارم، از کجا‌ میدونست که خانم مسن فوت شده؟ حتما یک اطلاعی داشته یا از کسی شنیده باید جوابگو باشه.
    • IR ۱۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۸
      0 0
      فتانه تو باید به ما جواب بدی. ما منتظریم. تا فتانه رو نگیرید ما آروم نمیگگیریم
  • یامور IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    12 0
    واقعا چطور تونستید بدون اطلاع از مادر سه یا چهار روز بی خبر بمونید؟
  • IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    3 0
    عنوان خبر رو با متن مقایسه کردید؟!!
    • IR ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
      0 1
      تیتر درسته . شما حال نداشتید با دقت بخوانید . فتانه در اینستاگرامش برای فرزندان مقتول تسلیت نوشته ، همین براش دردسر شده
  • IR ۱۵:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    2 1
    نداشتن بچه بعضی وقتها خودش نعمت به حساب می آید چون در ایام پیری دیگر چشم انتظار آمدن کسی نیستید که از احوالت جویا شود
  • IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    2 0
    خواهشا به پدر ومادرها هرروز سر بزنید
  • IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 1
    خخخخخ فتانه از کجا میدونسته؟
  • IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    2 0
    روحش شاد
  • ابی تاتلیس IR ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    اینجور قتلها باحاله وقاتلش هم باحاله اینجوری قتل کمدی انجام بدهید!!!!!ههههههه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس