زلنسکی در بدو ورود به واشنگتن؛ «می‌خواهیم فورا جنگ را پایان دهیم»

زلنسکی گفت که برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شده و به دنبال پایان دادن به جنگ اوکراین است.

به گزارش مشرق، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در بدو ورود به واشنگتن در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «من به واشنگتن رسیده‌ام، امروز (دوشنبه) با رئیس‌جمهور دونالد ترامپ ملاقات خواهم کرد. همچنین با رهبران اروپایی صحبت خواهیم کرد. از رئیس جمهور آمریکا برای دعوت سپاسگزارم. همه ما تمایل شدیدی برای پایان سریع و قابل اعتماد این جنگ داریم. صلح باید پایدار باشد.»

براساس گزارش خبرگزاری ریانووستی، زلنسکی در ادامه نوشت: «امیدوارم که قوای مشترک ما با آمریکا و دوستان اروپایی، روسیه را مجبور کند تا به صلحی واقعی دست یابیم. روسیه باید جنگی را که آغاز کرده، پایان دهد. ما همگی تمایلی قوی برای پایان سریع این جنگ داریم.»

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت، این صلح نباید مانند آنچه قبلا اتفاق افتاد، باشد که در آن، کریمه و بخشی از دونباس تحت کنترل روسیه درآمد. صلح نباید مانند تضمین‌های ۱۹۹۴ باشد که به اوکراین داده شد و بی‌تاثیر بود.

ترامپ قرار است امروز در کاخ سفید و برای اولین بار از زمان درگیری‌های لفظی بین او و ولودیمیر زلنسکی در دفتر کار کاخ سفید که فوریه رخ داد، میزبان رئیس جمهور اوکراین باشد.

«فردریش مرتس» صدراعظم آلمان به همراه «کر استارمر» نخست وزیر انگلیس، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه، «جورجیا ملونی» نخست وزیر ایتالیا، «الکساندر استاب» رئیس جمهور فنلاند، «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا و «مارک روته» دبیرکل ناتو نیز حضور خود را در این نشست اعلام کرده‌اند.

همچنین روزنامه بیلد آلمان از قول منابعی مطلع گزارش کرد که ابتدا یک دیدار خصوصی بین ترامپ و زلنسکی برگزار شده و سپس دیدار با سران اروپا شکل می‌گیرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 1
    زلنسکی اول باید مراتب خضوع و خشوع و تشکر را از درگاه ترامپ مسئلت نماید وگرنه این دفعه با یک اردنگی میندازنش بیرون. بشتابید الی جهنم که خوشحال خواهیم شد ، همه تان با هم و یکجا. هنگامه ظهور نزدیک است و پاکسازی این دنیا از سیه رویان و ظالمان عالم.
  • مسلمان ایرانی IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    باسلام بیچاره شایدخودنداندکه هیچکاره وفقط یک عروسک خیمه شب بازی بیش نیست .
  • عباس IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    نتایج به قدرت رسیدن یک رقاص و سلبریتی در اوکراین جزیره کریمه پر چهار استان بسیار مهم شرق اوکراین پر صد ها هزار جوان اوکراینی پر میلیون ها دختر اوکراینی پر صنعت اوکراین پر و در نهایت ارادت و محبت به آمریکا میلیون ها مگا تن
  • IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    عاقبت اعتماد به غرب میشه اوکراین که هم معدن هایش را داده مستعمره شده ، هم جان سربازانش را ، هم سرزمین هایش را و هم شرافتش را ...
  • IR ۲۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۷
    0 0
    زلینسکی بدجور سوزاند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس