کد خبر 1741287
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
تصادف مرگبار نیسان و موتورسیکلت در بزرگراه سعیدی تهران

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در بزرگراه سعیدی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت حوالی ساعت ۱۴:۳۰ روز گذشته در مسیر شمال به جنوب بزرگراه آیت الله سعیدی قبل از بزرگراه فتح خبر داد.

وی در ادامه افزود: متأسفانه یک دستگاه وانت نیسان به علت عدم توجه به جلو با یک دستگاه موتور سیکلت برخورد کرده که در اثر این حادثه راکب موتور سیکلت به علت عدم استفاده از کلاه ایمنی و شدت ضربه و جراحات وارده در دم فوت شد.

سرهنگ کشیر در پایان گفت: استفاده از کلاه ایمنی استاندارد در حین رانندگی بسیار حائز اهمیت است. با وجود فصل تابستان و گرمای هوا، همچنان استفاده از کلاه ایمنی ارزش آن را دارد که بر سر گذاشته شود. استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای حفظ جان راکب و ترک‌نشین موتور یک امر حیاتی و لازم است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    1 0
    حواس نیسانی بی شرف به کجا بوده که از جلو غافل شده و یه نان آور خانواده رو به کشتن داده.
    • IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
      0 1
      اون موتورسوار با شرف چرا کلاه کاسکت نگذاشته بزرگوار
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    1 0
    پلیس راهنمایی و رانندگی ما اینقدر ضعیف است که همه شاهدند بیشترین سرعت ها و سبقت ها و خطرناک ترین تخت گازها مربوط به اکثر موتورسیکلت ران ها و نیسان بارها و جوانک های باماشین لاکچری دور دور کن لائی کش هستند اما باز قانون مجازات جدی مثل توقیف ۶ ماهه وسیله نقلیه یا جریمه ۲۰ میلیونی برایشان نمی بندد تا نقره داغ و آدم شوند.(در همان اروپا اینقدر مردم شان با آرامش و نزاکت رانندگی میکنند که عابر پیاده خیالش مطمئنه که عرض سالن خانه آرام خودش را طی میکند نه عرض پیست خشم وسرعت را !!).
  • حمید IR ۱۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    0 0
    بالاخره تقصیر موتوری بود یا نیسان حداقل به قوانین راهنمایی رانندگی که میگه به موتور سوارها باید بیشتر مراقب آنها باشند احترام بگذارید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس