کد خبر 1741088
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
دلیل پرواز قیمت مرغ از زبان آقای وزیر

در حالی که قیمت مرغ به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان رسیده وزیر جهاد کشاورزی علت آن را گرمای شدید، قطعی برق و عرضه زودهنگام مرغ‌ها پیش از رسیدن به وزن استاندارد عنوان می‌کند.

به گزارش مشرق، قیمت مرغ در بازار طی روزهای اخیر با جهشی چشمگیر به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان ۱۵ هزار تو مان بالاتر از نرخ مصوب رسیده است؛ این افزایش قیمت در شرایطی رخ داده که مصرف‌کنندگان نگران رشد دوباره هزینه‌های معیشتی هستند.

وزیر جهاد کشاورزی درباره دلایل این وضعیت توضیح داد: «گرمای شدید هوا و قطعی‌های مکرر برق موجب شده مرغداران نتوانند شرایط مناسب برای پرورش طیور فراهم کنند و ناچار به عرضه مرغ‌ها قبل از وزن‌گیری کامل باشند.»

به گفته او، همین وزن پایین مرغ‌های عرضه‌شده و بالا رفتن هزینه‌های تولید باعث افزایش قیمت تمام‌شده در بازار شده است. وزیر جهاد کشاورزی همچنین تأکید کرد با خنک‌تر شدن هوا و کاهش محدودیت‌های ناشی از قطعی برق، وضعیت تولید بهبود خواهد یافت و مرغداران در فصل‌های بعدی بخشی از این خسارت‌ها را جبران می‌کنند.

در شرایط فعلی، کارشناسان توصیه می‌کنند با نظارت دقیق‌تر بر روند عرضه و حمایت از مرغداران در برابر فشار هزینه‌ها، می‌توان از نوسان‌های شدید قیمتی جلوگیری کرد؛ مسأله‌ای که برای آرامش بازار و سفره خانوارها اهمیت ویژه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • بازنشسته IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 4
    این وزیر عادت به پر دادن داره جای نعجب نیست
  • علی IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    3 0
    خلاصه حرفهای وزیر که ما و چوب خشک هیچ فرقی با هم نداریم و همه کارهای کشور توسط عوامل خدادادی حل و فصل میشه . هوا گرم بشه برق میره کمبود گوشت داریم و باید به خدا امید داشته باشیم که هوا کمی خنک بشه وبرق نره گوشت داشته باشیم . و این وسط مسئولین هم فقط پول یا مفت بگیرن.
  • IR ۱۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 11
    آخه این جماعت در برابر گران شدن هر چیزی فقط می گویند به جهنم
  • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    3 0
    حالا میگوییم مرغ از جنس گوشت است و گران. اما چرا سیب زمینی و قارچ و لوبیا که گیاهی پرکشت و تولید هستند را پر می دهید؟!! در همه جای دنیا، صنعت موادغذایی از کف مزرعه تا کارخانه تا فروشگاه تا سبدخرید مردم، برنامه و قانون و کنترل و سهمیه دقیق دارد.اگر مدیریت بلدنیستید برویداز۴تاچیزفهم یادبگیرید !!
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    2 0
    چقدر راحت قیمت کالاهای اساسی و ضروری پرواز می کنند و مردم هر روز فقیرتر می شوند اما بهانه های مسئولان همیشه ثابت هستند زمین و زمان مقصرند غیر از خود مسئولان و مدیران که بابت جلوگیری از همین مشکلات از بیت المال حقوق می گیرند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس