image.png

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در پیامی گفت که مهم است نشست روسیه و آمریکا در آلاسکا، مسیر رسیدن به «صلح عادلانه» و گفت‌وگوهای سه‌جانبه میان اوکراین، روسیه و ایالات متحده را هموار سازد.

به گزارش مشرق، زلنسکی در پیام خود در تلگرام نوشت: «زمان پایان جنگ فرا رسیده و گام‌های لازم باید از سوی روسیه برداشته شود. ما روی آمریکا حساب می‌کنیم.»

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه قرار است روز جمعه در یک پایگاه هوایی متعلق به دوران جنگ سرد در آلاسکا دیدار کنند تا درباره توافق آتش‌بس در اوکراین گفت‌وگو کنند؛ توافقی که واشنگتن آن را راهی بالقوه برای پایان دادن به مرگبارترین جنگ اروپا از زمان جنگ جهانی دوم می‌داند.

ترامپ گفته است که در این دیدار به جای اوکراین مذاکره نخواهد کرد و تصمیم‌گیری درباره هرگونه مبادلات ارضی با روسیه را به کی‌یف واگذار می‌کند.

زلنسکی تاکید کرد: «اهمیت این نشست در آن است که باید مسیر واقعی برای صلح عادلانه و گفت‌وگوی جدی در قالب سه‌جانبه – اوکراین، ایالات متحده و طرف روسی – را باز کند.»

این هفته، زلنسکی با رهبران اروپایی دیدار کرده و روز جمعه نیز با رئیس‌جمهور فرانسه توافق کرده است که پس از نشست آمریکا و روسیه ملاقات داشته باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۴:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    2 0
    جان ناقابلم فدای زلنسکی کبیر نماد شجاعت ، ایستادگی و وطنپرستی. ایکاش تو مملکت ما هم یه مرد مثل ایشون پیدا میشد تا بلکه بتونید استقلالمونو از کمونیستا پس بگیریم
  • IR ۰۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 1
    احمق زلنسکی روی آمریکا حساب کردی که کشورت را نابود کردی تمام زیرساخت ها نابود شد مردمانت یا کشته شدند یا آواره وبی خانمان ،منابع اوکراین هم به آمریکا رسید .حساب کردن آدم های ابلهی مانند تو این بلا را سر کشورش میاورد.
  • IR ۰۵:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 1
    😆
  • IR ۰۷:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 1
    اکراین پرپر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس