قیمت بلیت صدای هواداران پرسپولیس را درآورد

پیشکسوت پرسپولیس گفت: چرا وقتی ورزشگاه آزادی همه جوره آماده است نباید پرسپولیس در خانه خودش بازی کند و باید به یک ورزشگاه کوچکتر برود.

سرویس ورزش مشرق - مرتضی فنونی‌زاده پیشکسوت و بازیکن با سابقه تیم‌های ملی و پرسپولیس در گفتگو با مشرق، درباره آماده نشدن ورزشگاه آزادی برای میزبانی از تیم پرسپولیس تا پایان سال ۴۰۵ که دنیا مالی -وزیر ورزش- این موضوع را اعلام کرد اظهار داشت: این وضعیت غیر قابل تحمل است. فصل قبل اگر تراکتور قهرمان شد بخشی از آن به خاطر خرابی استادیوم آزادی بود. اگر پرسپولیس می‌توانست همه بازیهایش مقابل حریفانش را به جای ورزشگاه شهر قدس در آزادی بازی کند فشار زیادی روی حریفان می‌آمد و با اینکه سرمربی اسپانیایی اول فصل دائم ترکیب را تغییر می‌داد ولی همان تیم با فشار تماشاگران می‌توانست نتیجه بیشتر بگیرد و نگذارد تراکتور قهرمان شود.

ماراکانا هم برای پرسپولیس کم است

وی که از این بابت به شدت عصبانی بود گفت: همه ایران و حتی آسیا می‌دانند که پرسپولیس پرطرفدارترین تیم کشور و حتی کل قاره آسیاست. با قاطعیت می‌گویم که ورزشگاه ماراکانا برزیل هم برای هواداران پرسپولیس کم است و اگر یک ورزشگاه ۳۰۰ هزار نفری هم بسازید باز هم در روز بازی‌های حساس مثل بازی با سپاهان یا تراکتور و حتی دربی، پرسپولیسی‌ها آن را پر می‌کنند. در چنین شرایطی چطور راضی می‌شوید که پرسپولیسی‌ها به استادیوم تختی یا شهر قدس بروند.

حق ندارید هوادار پرسپولیس را از دیدن تیمش محروم کنید/ آزادی را به ما برگردانید/ ماراکانا هم برای طرفداران پرسپولیس کم است

رسما یک یار پرسپولیس را از این تیم می گیرید

بازیکن قدیمی پرسپولیس تاکید کرد: با این اقدام رسماً به تیم‌های تراکتور و سپاهان کمک می‌شود که آنها در ورزشگاه خانگی‌شان که چیزی حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر جمعیت را در خود جای می‌دهد عملاً از یک یار بیشتر کمک بگیرند و پرسپولیس با یک یار کمتر که همان هوادارانش باشد در خانه مقابل آنها بازی کند. آقای دنیا مالی چطور نمی‌تواند دستور بدهد این ورزشگاه برای میزبانی پرسپولیس آماده شود. نباید ورزشگاه آزادی را از پرسپولیس بگیرید و باید هرچه سریعتر آن را به ما برگردانید.

این رویکرد بی پاسخ نمی ماند

فنونی‌زاده خاطرنشان کرد: ادامه این روند قطعاً از سوی هواداران پرسپولیس بی‌جواب نخواهد ماند. پرسپولیس فصل قبل با انواع و اقسام اشتباهات در کادر فنی و نداشتن بازیکنان جوان و تازه نفس نتوانست سهمیه آسیایی بگیرد و در لیگ هم به آنچه استحقاقش را داشت نرسید و حالا هواداران این تیم با سرمربی جدید و بازیکنان خارجی خوب و داخلی‌های جوان توقعشان از پرسپولیس بالاست و می‌خواهند این تیم را از نزدیک ببینند. چرا آنها را از دیدن تیم محبوبشان محروم می‌کنید. این حق هوادار پرسپولیس نیست. پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران است ولی نباید در آزادی بازی کند.

حق ندارید هوادار پرسپولیس را از دیدن تیمش محروم کنید/ آزادی را به ما برگردانید/ ماراکانا هم برای طرفداران پرسپولیس کم است

مدت زمان ساخت سه استادیوم را صرف بازسازی کرده اید؟!

وی گفت: اگر قرار بود ظرف این مدت که دارند آزادی را بازسازی می‌کنند ورزشگاه بسازند الان ۳ ورزشگاه کامل ساخته شده بود اما یک تعمیر و نگهداری از یک ورزشگاه بزرگ اینقدر طول کشیده که حالا وعده به پایان سال آینده می‌دهند. وزیر ورزش باید بداند این وضعیت عدالت در فوتبال باشگاهی را از بین می‌برد. آیا عادلانه است که تراکتور و سپاهان در ورزشگاه‌های بزرگ به میدان بروند و هوادارانشان کنارشان باشند اما پرسپولیس که قطعاً چندین و چند برابر آنها هوادار دارد در یک ورزشگاه ۱۵۰۰۰ نفری فوتبال بازی کند؟!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • میهن دوست IR ۰۶:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    4 1
    باید دید پست پرده بازسازی ورزشگاه آزادی چه کسانی سود میبرند که این همه زمان و هزینه صرف آن میکنند، حرفهای آقای فنونی زاده مورد تایید میباشد.
  • من IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    12 3
    ۱۰ هزار نفر برای تماشا نمیان زمین خاکی هم زیادیشونه
  • IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    11 0
    وای غوتبال.ورزش پرادعای بی خاصیت .
  • IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    9 0
    بودجه ای که در فوتبال دولتی ایران حیف و میل میشه باید صرف مشکلات اقتصادی و توسعه مناطق محروم بشه.
  • م IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    0 4
    همونا سود می‌برند که برای اولین بار قهرمانی و دیدند البته ایراد نداره ولی به تیم های دیگه نامردی نکنیم
    • ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۰
      1 0
      پرسپولیس و استقلال باید از بودجه دولتی (بیت المال) بطور کامل محروم شوند آنگاه خواهیم دید که به حال به زور پول دولتی و حمایت فدارسیون و داوران قهرمان شده اند
  • پرسپولیس کوروش♥️ IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    0 3
    دمتگرم حقیقت همینه اینا واسشون دیرحاضرشدن استادیوم سودداره کی ازپول بدش میاد.حرف حق جواب نداره ✌♥️♥️♥️
  • احمد IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    1 1
    اين ورشگاه براي استقلاله ..شمابايد تو شيرودي بازي كني
    • پرسپولیسی IR ۱۵:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
      1 0
      مگه استادیوم آزادی ارث باباته که میگی استادیوم آزادی برا ماست کیسه چی داره که دیگه ورزشگاه آزادی برا اون باشه ورزشگاه آزادی ورزشگاه ملی هست نه ارث بابات
  • سعید US ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    3 0
    استادیوم پاس رو پر کنید ماراکانا پیشکش😀 چهل میلیون هوادار 😀
  • سید IR ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    4 1
    سوزش قهرمانی تراکتور کماکان ادامه داره😂
  • ... IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۸
    0 0
    باز فوتبال کثیف شروع شد
  • محسن IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۹
    0 1
    خوب این موضوع بر کسی پوشیده نیست که مقامات بالا دست در این کشور از تجمع بیش از چند صد هزار نفری و همچنین طرفداران بیش ۵۰ میلیون نفری هواداران پرسپولیس و همچنین بازکنان و ستاره های سابق پرسپولیس ترس و واهمه ای وصف نشدنی دارند و عجیب هم نیست که هر کاری بکنند که این تجمعات به هیچ وجه اتفاق نیوفتد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس