به گزارش مشرق، کانال تلگرامی امروزنامه نوشت:

بعد از جنگ ایران و عراق، غرب کشور همچنان به خاطر حضور ضدانقلاب دچار ناامنی بود. سپاه پاسداران درصدد آن برآمد که به هر ترتیب شده باید آرامش و امنیت در این خطه برقرار شود.

چند ماهی طول می‌کشد تا بالاخره شورای فرماندهی سپاه، سردار احمد کاظمی را به فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) انتخاب می‌کند.

قرارگاهی که در جریان درگیری‌های سپاه و کردهای ضد انقلاب شکل گرفته بود.

اواسط دهه ۷۰ بود که حاج احمد به همراه تعدادی از همرزمان خود چون سرداران شهید حنیف، مهتدی، محرابی و شادمانی تصمیم می‌گیرد امنیت را برگرداند.

ضد انقلاب با انتخاب او به خوبی این پیام را در می‌یابند که جمهوری اسلامی قاطعانه خواستار برقرار امنیت و خلع سلاح آنان است.

سرانجام با انجام عملیات کوی سنجق این مهم برآورده می شود و نام شهید احمد کاظمی و دوستانش تا همیشه در این منطقه با اقتدار برده خواهد شد.

تصویری از آن روزها به یادگار مانده است که با شهادت سپهبد شهید علی شادمانی در جنگ ۱۲ روزه حالا همه حاضران در عکس، عندربهم یرزقون شده‌اند

از راست: شهیدان نبی‌الله شاهمرادی(حنیف)، علی شادمانی، سعید مهتدی، احمد کاظمی و غلامرضا محرابی سال ۷۵ حین عملیات برون مرزی کوی سنجق

قابی که با شهادت سپهبد علی شادمانی و شهید محرابی کامل شد

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
    8 1
    اقلیم کردستان به پایگاهی برای موساد و دستگاه اطلاعاتی آمریکا تبدیل گشته است.به گفته یک نماینده مجلس, طبق برخی گزارش‌ها، ورود تجهیزات نظامی، از جمله پرنده‌ها و قطعات پهپادهااز مسیر کولبری صورت گرفته است.
  • IR ۰۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
    7 0
    روحشان شاد و راهشان پر رهرو باد. شهدا شرمنده ایم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس