کد خبر 1734401
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶

به گزارش مشرق،کانال تلگرامی اکوایران ویدئویی با عنوان مکانیسم ماشه در آستانه منتشر کرد و در توضیحات آن نوشت:

اروپا تهدید کرده اگر تا پایان اوت پیشرفتی در مذاکرات هسته‌ای نباشد، مکانیسم ماشه را فعال می‌کند؛ تهدیدی که می‌تواند تحریم‌های بین‌المللی را بازگرداند.

اما هم‌زمان، زمزمه‌هایی از مذاکره احتمالی میان ایران و تروئیکای اروپایی در وین یا ژنو شنیده می‌شود. منابع می‌گویند اروپا پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل را داده، در صورتی که ایران همکاری با آژانس را از سر بگیرد.

آیا این گفت‌وگوها می‌توانند ماشه را متوقف کنند؟

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 16
  • غیر قابل انتشار: 1
  • محمد IR ۲۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    0 1
    خوب بگذارید اروپا ماشه را بچکاند ببینم چه غلطی می تواند بکند اصلا باروت دارد که بچکاند
  • IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    0 0
    هنوز هم فکر می کنید دست بالا دارید ؟
  • IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    0 0
    مذاکره کنندگان ایران هرقدر شما به اروپاییها باج بدهید باز هم سرتان کلاه رفته است.
  • IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    2 0
    فریب و دغل بازی در دی ان ای تک تک غربی ها چه آمریکا و چه اروپایست فقط آن قدر عوضی بود که همین را هم به ملت بزرگ و شریف ایران نسبت دادند تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم=بازسازی توان رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن شدیدتر به ایران اگر خواهان توافق بودند که حمله نمی کردند ، حالا هم این یک فریب دیگر برای ضربه زدن مجدد است اگر بخواهند فعال کنند چه الان چه 10 ماه دیگر این کار را می کنند ، ایران باید عواقب شدید این کار را به آن ها بفهماند نه اینکه تاریخ انقضا را جابجا کند، آن ها بودند که میز مذاکره را منفجر کردند حالا هم باید در پس عواقب آن کارت اسنپ بک از آنها گرفته شود. فریب دیگر بس است.
    • IR ۱۶:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
      0 0
      فقط مونده بود اینها ما رو تهدید کنند مثل ترامپ که آخرش هم جنگ شد پس پا پس نکشید
  • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    0 0
    آزانس رو راه بدیم حمله بعدی بهمون قطعیه
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    1 0
    آژانس رو راه بدیم حمله بعدی قطعیه
  • IR ۱۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    0 0
    صنایع هر کوفتی نیاز دارند با واسط گیر میاد جنگ با صهیون یعنی قطع تجارت با اروپا
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    0 0
    آقا تحریم که هستیم. از چی میترسونن ما رو؟ بذار اسنپ بک بشه، دلار هم برگرده به زمانی که برجام نبود و تحریمها تعلیق نشده بود!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس