کد خبر 1734225
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۰
فیلم سینمائی جدید «سوپرمن»

فیلم سینمائی جدید «سوپرمن» که از چند روز قبل در سراسر جهان روی پرده سینما رفته است، بدجوری جیغ صهیونیست‌ها را درآورده و زوزه آنها را به هوا بلند کرده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: فیلم سینمائی جدید «سوپرمن» که از چند روز قبل در سراسر جهان روی پرده سینما رفته است، بدجوری جیغ صهیونیست‌ها را درآورده و زوزه آنها را به هوا بلند کرده است.

گفتم: چرا؟!

گفت: شخصیت منفی فیلم به نسل‌کشی و قتل‌عام و ویرانگری و ظلم و ستم فراوان می‌پردازد و تماشاگران جنایات وحشیانه او را یادآور جنایات رژیم صهیونیستی در غزه می‌دانند و از او با عنوان «بن گوریون» و «نتانیاهو» یاد می‌کنند.

گفتم: دیگه چی؟!

گفت: در آمریکا و اروپا و چند کشور دیگر که فیلم به نمایش درآمده است، فضای مجازی از لعنت به نتانیاهو و اسرائیل پر شده است و حتی سفارت‌های رژیم صهیونیستی در این کشورها رسماً به نمایش آن اعتراض کرده‌اند(!) ولی همه تماشاگران می‌گویند شخصیت ویرانگر و نسل‌کش فیلم دقیقاً همان نتانیاهو است.

گفتم: یارو که از یک نمایشگاه نقاشی بازدید می‌کرد، جلوی یک تابلو ایستاد و به مدیر نمایشگاه گفت؛ این مرتیکه بی‌پدر و مادر و هیولای بی‌شاخ و دم کیست که تابلوی تصویر او را این‌جا گذاشته‌اید؟ مدیر نمایشگاه گفت؛ این که تابلوی نقاشی نیست، آیینه تمام قد است!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • US ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    0 2
    دنبال این مزخرفات باش تا پیدا کردن جاسوسان نفوذی!! بعد بیندازید گردن هوش مصنوعی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس