کد خبر 1730951
تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
اسکوچیچ با چهره‌های جدید در راه استانبول (عکس)

دراگان اسکوچیچ و دستیارانش از زاگرب به استانبول خواهند رفت تا هدایت تیم تراکتور را برعهده بگیرند.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال تراکتور امروز برای برگزاری اردو و آغاز تمرینات پیش فصل خود راهی ترکیه شد.از طرفی دراگان اسکوچیچ به همراه دستیاران خود و ایگور پوستونسکی، تومیسلاو اشترکالی و دوماگوژ دروژدک نیز دقایقی قبل با انتشار یک استوری در فرودگاه زاگرب، از سفر خود به ترکیه برای حضور در تمرینات قهرمان لیگ برتر خبر دادند.نکته قابل توجه در این قاب کروات‌ها حضور ۲ چهره جدید در بین آنهاست که به نظر می‌رسد از فصل پیش‌رو در تراکتور فعالیت خواهند کرد.سانل کونجویچ، مربی ۴۵ ساله اسلوونیایی در کشورش سابقه هدایت تیم‌هایی چون تاملین و برینیه گروسپلیه را دارد همراه با کروات‌های تراکتور راهی ترکیه شده است. این مربی سال گذشته سرمربی تیم زیر ۱۹ سال گوریکا کرواسی بود.

همچنین ملادن زگانیر که برای فوتبالدوستان ایرانی چهره‌ای آشناست، دیگر فرد جدیدی است که همراه با خارجی‌های تراکتور دیده شده است.این مربی ۵۹ ساله در دوره حضور اسکوچیچ در تیم ملی کشورمان، مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی بود و سابقه کار در تیم‌های صنعت نفت آبادان، ریه‌کا کرواسی، تیم ملی یمن، تیم ملی کویت، تیم زیر ۲۱ سال کرواسی، خونه به خونه بابل و النصر عربستان را در کارنامه دارد.به نظر می‌رسد اسکوچیچ تصمیم گرفته از زگانیر به جای امیلیو آلوارز، مربی دروازه‌بان‌های اسپانیایی در تراکتور استفاده کند.

اسکوچیچ با دستیاران جدید در راه استانبول +عکس

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • هاکان چوکور IR ۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۷
    0 0
    یاشاسین تراکتورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررامسال اول استقلال رو له میکنیم بعد با خیال راحت میریم سراغ پیروزی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس